Home » Blog » Beste sporthorloges 2021 Uitgebreide reviews en sporthorloge testen!

Beste sporthorloges 2021 Uitgebreide reviews en sporthorloge testen!

Beste sporthorloge 2020 Garmin Polar Amazfit en meer

Of je een absolute beginner bent of een doorgewinterde sporter: een sporthorloge kopen is altijd een slimme keus! Je kan doelgerichter trainen en naderhand gegevens analyseren waardoor je trainingen in de toekomst nog beter kan doen. Daarnaast is het ook leuk om routes te delen via Strava, te bekijken wat je hartslag is gedurende een workout en om een mooi sporthorloge te hebben. Een sporthorloge in 2021 kan niet alleen maar hartslag en route bijhouden via GPS of Galileo. Een goed sporthorloge kan zoveel meer dan dat. Het is echt een maatje tijdens – voor en na – trainingen. Welk sporthorloge moet je kopen? Lees een uitgebreid overzicht van de beste sporthorloges 2020. De lijst is samengesteld door onze redactie op basis van tientallen testen en eigen ervaringen.

Update: Dit artikel is begin 2021 volledig aangepast. We hebben veel nieuwe horloges toegevoegd en verouderde modellen weggehaald.

Wat is een sporthorloge, 2021 definitie

Een sporthorloge is voor ons anders dan een activity tracker of smartwatch. Er is wel een kleine overlap met de beste hardloophorloges 2020, maar er zijn ook veel verschillen. Het beste sporthorloge kan meer dan alleen hartslag meten, GPS-route bijhouden en een koppeling maken met een telefoon. Een goed horloge kan meerdere sporten bijhouden, heeft een bijbehorende app, is geschikt voor zowel beginners als gevorderde sporters, kan extra dingen bijhouden (cadans, VO2 Max, hartslagzones, training effect, hersteltijd, slaap et cetera).

De beste sporthorloges 2021 in een overzicht

Het artikel starten we met een drie van onze favoriete sporthorloges van dit moment. Deze horloges zijn allemaal door ons uitgetest en hebben zich in de afgelopen tijd meerdere malen bewezen.

Garmin Fenix 6x Pro

Garmin-Fenix-6x-pro
 • Naar mijn mening het beste sporthorloge van dit moment
 • Heeft alles wat je nodig hebt van een horloge
 • Premium sporthorloge

Polar Vantage M

Polar Vantage M
 • Goedkoper sporthorloge met enkele premium functies
 • Polar Flow werkt erg fijn samen met het horloge
 • Multisport mogelijkheden

Garmin Forerunner 45

Garmin-Forerunner-45
 • Een van de beste goedkopere hardloophorloges 2021
 • prijs/kwaliteitsverhouding
 • Koppeling met apps zoals Strava, Runkeeper e.d.

Topklasse: Garmin Fenix 6x Pro

Polar Fenix 6x pro

De Garmin Fenix 6X Pro is het absolute topklasse sporthorloge van dit moment. Het horloge is geschikt voor vrijwel alle sporten die je je kan bedenken. Zo is het een op en top hardloophorloge, maar ook zwemhorloge en golfhorloge. Het is een multisporthorloge van de allerhoogste kwaliteit. Stiekem zou ik dit horloge wel willen als mijn volgende horloge (Hallo Garmin!). Hieronder kun je via de bekijk-knop meer informatie bekijken over dit horloge, dat je in de 6, 6x en solar editie kan kopen.

Middensegment: Polar Vantage M

Polar Vantage M meerdere versies

De Polar Vantage M is de budgetoptie van dit moment. Het is een erg goed multisporthorloge dat ook door triatleten veel wordt gebruikt. Dat betekent meteen dat de batterijduur ook goed in orde is. Het horloge meet alles wat een goed sporthorloge moet meten, zoals hartslag, slaap, route (gps) en stress. Daarnaast krijg je veel waardevolle informatie na bijvoorbeeld een hardlooptraining of wandelactiviteit. Het horloge is geschikt voor sporters van alle niveaus en leeftijden.

Budgetkeuze: Garmin Forerunner 45

De Garmin Forerunner 45 doet het in meerdere categorieën erg goed. Het horloge raad ik zelf voornamelijk aan als je veel van wandelen, fietsen en hardlopen houdt. Daar blinkt dit goedkope sporthorloge echt in uit. De Forerunner 45 heeft een betrouwbare ingebouwde GPS, geeft gepersonaliseerde trainingen en heeft een uitstekende batterijduur. Bekijk meer informatie via de onderstaande bekijk-knoppen.

Overige geschikte sporthorloges 2021

Elk jaar updaten wij meerdere keren dit artikel. Het is dan ook onvermijdelijk dat er horloges een andere positie krijgen in de lijst of zelfs helemaal niet meer te vinden zijn. Naast de bovenstaande horloges hebben we ook een aantal andere sporthorloges beschreven, getest en vergeleken. Dat deze horloges in de lijst ‘overige’ staan betekent zeker niet dat het slechte horloges zijn. Zo dragen meerdere mensen op onze redactie nog steeds de Garmin Forerunner 735XT. Deze staat niet meer in de top hierboven omdat het een iets ouder model betreft. Toch is het een van de betere alternatieven (onder de 200 euro) om te overwegen. Daarnaast zijn de 935 en 945 échte topklasse horloges, maar hebben wij de Fenix 6x Pro net iets beter gevonden tijdens de testen. Neem zeker de onderstaande horloges mee voor als je een sporthorloge kopen gaat!

Garmin Forerunner 735XT

Garmin Forerunner 735XT sporthorloge 2020

De Garmin 735XT is het beste allround-sporthorloge dat je op dit moment kan kopen. Het ondersteunt de belangrijkste sporten en nog meer dan dat. Het horloge heeft een multisportmodi, waardoor je er zelfs een triathlon mee kan doen! De reden waarom het horloge zo hoog scoort? Qua prijs/kwaliteit kan er geen ander horloge aan tippen. De batterijduur is langer dan 12 uur wanneer je de GPS modus aan hebt staan (dus als het horloge constant een sport volgt die je uitvoert) en tot 9 weken als je het horloge enkel als horloge gebruikt. Wij halen dit echter niet vaak, omdat we er regelmatig sporten mee tracken.

Vaak in de aanbieding

Het horloge heeft een adviesprijs van 299,99 euro, maar is te koop voor tussen de 170 en 230 euro bij diverse aanbieders – afhankelijk van Garmin Forerunner 735XT aanbiedingen die  er zijn. Het horloge is al een aantal jaar op de markt, maar krijgt nog steeds volledige ondersteuning van Garmin en zal dit in de toekomst ook krijgen. Dit Forerunner toestel heeft een polshartslagmeter en is ook compatibel met ANT‍+ borsthartslagmeters.

Uitgebreide sportstatistieken

Daarnaast meet het onwijs veel -soms zelfs meer dan je nodig hebt! Zo meet het beste sporthorloge 2020 onder andere: GPS, VO2 Max, lactaatdrempel, racevoorspelling, hersteladvies, route, cadans, verticale oscillatie, grondcontacttijd, staplengte verticale ratio, gemiddelde snelheid, hartslagzones en nog veel meer. Je kan er ook mee zwemmen, omdat het volledig waterdicht is. Opladen gaat via een meegeleverde kabel en is pijlsnel. Een absolute aanrader voor jong en oud. Dit is hét sporthorloge voor 2020. Of het nu gaat om hardlopen, fietsen, krachttraining, zwemmen… de Garmin Forerunner 735XT is een hele goede en slimme koop!

Forerunner 735XT kopen

Lees ook: Hoe werkt iets kopen bij Amazon Duitsland precies?

Voordelen

 • Voordelen:
 • Een zeer sportief horloge voor een sportieve prijs
 • Meet onwijs veel sportstatistieken die je eenvoudig kan analyseren
 • Betrouwbare GPS

Nadelen

 • Geen ingebouwde muziekspeler

Garmin Forerunner 945 (beste sporthorloge 2020)

Garmin Forerunner 945 review 2020

Als we niet direct naar de prijs zouden kijken, dan wint de Forerunner 945 van het merk Garmin van alle horloges – zelfs van de 735XT. Het horloge meet hetzelfde als de 735XT, plus nog een beetje extra. Het horloge is het nieuwste sporthorloge van het merk Garmin in de duurdere categorie. Het sporthorloge 2020 is ook geschikt om een triathlon mee uit te voeren en heeft dus een hele lange batterijduur. Er zijn berichten dat mensen er tot 36 uur in GPS-modus mee hebben bereikt.

Meer statistieken en kaarten

Naast alle statistieken die je bij de 735XT kan lezen, is het apparaat voorzien van  de nieuwe Garmin Elevate sensor met PulseOx voor SpO2-schatting en heeft het verbeterde prestatietechnieken. Het speelt muziek af en je kan Spotify gebruiken met de Forerunner 945. Ook het toegevoegde ClimbPro is leuk voor mensen die vaker trainen in berg- of heuvelachtige gebieden. Het horloge heeft een adviesprijs van €599,00, maar kan voor een paar tientjes goedkoper worden gekocht bij diverse webwinkels. Zoek je echt een top-horloge en heb je iets meer geld over vergeleken met de 735XT? Dan is de Forerunner 945 echt een top-koop en voor de serieuze sporter wellicht de beste koop.

Forerunner 945 kopen

Het horloge kan bij meerdere webwinkels worden gekocht. Hieronder zie je een kleine prijsvergelijker.

Voordelen

 • Meet echt álles
 • Een van de meest nauwkeurige navigatie GPS op de markt
 • Meest veelzijdige multisport-horloge op de markt

Nadelen

 • Prijs

Suunto 9 (Baro en normale versie)

Suunto 9

De Suunto 9 is ontworpen als multisport horloge en is uitgebreid door sporters. Het wordt dan ook gezien als een hele geduchte concurrent voor andere sporthorlogemerken, zoals Polar en Garmin. Het stijlvolle horloge is voorzien van drie vooraf gedefinieerde prestaties, uithoudingsvermogen en ultra-prestaties van de batterijmodi, van 25 uur tot 120 uur opnametijd met GPS-tracking ingeschakeld. De Suunto 9 is een echt sporthorloge, maar ziet er zo stijlvol uit dat mensen het soms verwarren met een smartwatch. Overigens heeft de Suunto 9, net als de bovenstaande horloges, alle smartwatch-functies die je in een normaal smartwatch-horloge zou willen zien.

Samengevat

Kortom: De Suunto 9 is een zeer duurzaam en robuust sporthorloge met een enorm lange batterijduur. Het meet uitgebreide statistieken, waaronder hartslag, route, slaap, uitgebreide trainingsstatistieken en uitgebreide gezondheidsstatistieken. De Baro-versie van Suunto 9 kost een paar tientjes meer, maar is wel voorzien van een barometer. Iets wat voor duikers onder ons erg fijn kan zijn! Wie weet staat de Suunto 7 hier binnenkort voor in de plaats. Dit horloge komt eind januari / begin februari 2020 uit!

Suunto 9 (Baro) kopen

Hieronder zie je diverse modellen van de Suunto 9 op een rij. Druk op de bekijken-knop om direct meer informatie te lezen.

Voordelen

 • Stijlvol en duurzaam horloge
 • Extreem lange batterijduur in GPS-modus
 • Meet alles wat je als serieus sporter wilt van een sporthorloge

Nadelen

 • Scherm soms slechter afleesbaar dan sommige Garmin-modellen

Polar Vantage V

Polar Vantage V multi-sporthorloge

We hebben even getwijfeld over de juiste positie van de Polar Vantage V in de lijst van beste sporthorloge 2020. Toch hebben we het horloge vrij hoog geplaatst. Het grootste nadeel was dat de GPS niet altijd even nauwkeurig is gebleken bij andere mensen. Zelf hebben we het horloge getest – waaronder de GPS – en hier niet veel afwijkingen in gezien. Het horloge heeft een adviesprijs van bijna 500 euro, maar wordt vaak onder de 400 euro aangeboden. Het is geen goedkoop sporthorloge, maar biedt wel alle Polar-voordelen. De Polar sporthorloge-app is erg overzichtelijk en je ziet na een training alle belangrijke statistieken op een rij staan. Je kan uit meer dan 130 sportprofielen kiezen, het heeft een stappenteller en trappenteller. Ook je slaap wordt netjes bijgehouden door het sporthorloge en zoals een goed sporthorloge moet zijn: het heeft een goede hartslagmeter en GPS-routefunctie.

Recente update 2020

Leuke nieuwe update van Polar is dat je tegenwoordig ook diverse sportoefeningen kan volgen middels persoonlijke begeleiding. Het horloge is duurder dan de – op dezelfde dag uitgekomen – Polar Vantage M. Dit komt omdat de M-versie een echt hardloophorloge is en de Vantage V een multisporthorloge, waarmee je ook een triathlon zou kunnen tracken.

Polar Vantage V kopen

Dit horloge kan je bij meerdere webwinkels kopen. Hieronder zie je een live overzicht van de beste prijzen en aanbiedingen!

Voordelen

 • Polar app is erg fijn om mee te werken
 • 130 sportprofielen
 • Oefening op jou gegevens afgestemd en begeleiding via het horloge

Nadelen

 • GPS niet altijd even nauwkeurig gebleken (uit andere reviews en ervaringen van bezoekers)
 • Geen ingebouwde muziekspeler

Garmin Fenix 6, Fenix 6 Pro en 6x Pro

Fenix 6 serie van Garmin 2020

De Garmin Fenix-lijn is zeer uitgebreid. Je hebt de keuze tussen diverse Fenix 5 en 6 modellen. Ook deze sporthorloges horen zeker in de lijst van beste horloges om mee te sporten thuis. De Fenix 6 serie is de nieuwste generatie ultieme outdoor GPS smartwatches en heeft alles in huis waar Garmin bekend om staat. Het meet uitgebreide statistieken, zoals GPS, VO2 Max, lactaatdrempel, racevoorspelling, hersteladvies, route, cadans, verticale oscillatie, grondcontacttijd, staplengte verticale ratio, gemiddelde snelheid, hartslagzones en nog veel meer. Grootste verschillen tussen de Fenix 6 en de Fenix 6 pro-versie zijn de verbeterde kaarten, batterijduur, pacepro, climbpro en het interne geheugen. Eigenlijk kan je – voor wie een goed sporthorloge kopen gaat – geen slechte keuze maken binnen de lijn.

Garmin Fenix video

Bekijk hieronder de officiële video van Garmin zelf over de Fenix-serie horloges

Garmin Fenix kopen

Hieronder zie je ene overzicht van meerdere Fenix horloges. De prijzen worden dagelijks opgehaald in de bij ons aangesloten winkels.

Voordelen

 • Een allround sporthorloge voor vrijwel alle sporten geschikt
 • Stijlvoller dan veel andere sporthorloges
 • Garmin Connect app

Nadelen

 • Prijs
 • Hoogtemeter werkt iets minder goed vergeleken met de Suunto 9

Coros Apex Pro

COROS Apex sporthorloge 2020

De COROS Apex is een minder bekend sporthorloge, maar mag zeker niet ontbreken in deze lijst. Het horloge is zelfs door het bekende magazine Runner’s World verkozen als Editros Choice op het gebied van beste multisport watch voor atleten. Het horloge wordt gekenmerkt door een hele lange batterijduur, een accurate hartslagmonitor en een kompas. Volgens de fabrikant heeft het horloge binnen 5 tot 15 seconde verbinding met een satelliet om gebruik te maken van GPS. Uniek aan het horloge zijn de trainingsplannen, gebaseerd op een unieke algoritme waarbij gebruik gemaakt wordt van de statistiek lactaatdrempel. de COROS Trainer regelt je training dag in dag uit. Het deelt je training op in drie delen: Warming Up, Training, en Cooling Down. Hierop baseert de COROS trainer de lengte van je training en je doel hartslag gedurende elke fase.

Coros Apex kopen

Het horloge kopen kan bij meerdere winkels. Hieronder een actueel overzicht.

Voordelen

 • COROS trainingsschema’s in de COROS trainer app
 • Snel verbinding met satellieten
 • Live Strava en koppeling met andere sport-apps mogelijk

Nadelen

 • Geen slaapmonitor
 • Geen uitgebreide smartwatch-functies, zoals gesprekken opnemen
 • Prijs

Garmin Forerunner 935

Garmin Forerunner 935

Oké. Uit deze lijst blijkt maar weer dat qua sporthorloges Garmin wel een voorloper is. De Garmin Forerunner-serie komt keer op keer goed uit onze testen voor sporthorloges. Garmin loopt qua smartwatches wellicht nog achter op concurrentie zoals Samsung en Apple, maar op sportgebied zijn ze nog een van de beste. De Garmin Forerunner 935 hebben wij uitgebreid mogen testen in samenwerking met Garmin. Het horloge meet hetzelfde riedeltje als de 735XT, maar voegt er nog eens meer statistieken aan toe. De Forerunner 935 heeft ook een vriendelijkere prijs vergeleken met het nieuwste model 945 en de verschillen zijn niet enorm groot. Het mist uitgebreide kleurenkaarten en een ingebouwde muziekspeler, maar het is zeker geen miskoop. Uitgebreide statistieken van het horloge kun je hier lezen. Het comfortabele horloge maakt gebruik van de Garmin Connect-app.

Forerunner 935 kopen

Je kan dit horloge – in tegenstelling tot de 945 – voor een leuk prijsje kopen. Dit horloge doet op veel punten zeker niet onder voor de nieuwere 945. Twijfel je tussen de twee horloges? Dan kun je onze Forerunner-koopgids eens doornemen.

Voordelen

 • Garmin Connect app
 • Meet werkelijk alles wat je nodig hebt als amateur, gevorderde en professionele atleet
 • Betrouwbare GPS
 • Lange batterijduur

Nadelen

 • Prijs
 • Bandjes verwisselen gaat niet altijd even eenvoudig (gelukkig doe je dit bijna nooit ?)

Amazfit Stratos

Sporthorloges 2020 amazfit stratos

De Amazfit Stratos is een van de goedkoopste sporthorloges uit deze lijst. Met een adviesprijs van onder de 170 euro kun je het een zacht prijsje noemen voor dit horloge. De Amazfit Stratos is waterdicht tot 50 meter en is voorzien van een 2.5D capacitive touch scherm met een HD-resolutie van 320×300 pixel. Dankzij het Corning Gorilla glas is het krasbestendig en stevig genoeg voor de meeste outdoor sporten. Je kan 11 sport-patronen tracken: Hardlopen, wandelen, buiten rijden, zwembad, zwemmen, open water zwemmen, indoor hardlopen, indoor paardrijden, crosstrainers, bergbeklimmen, veldlopen, Triathlon. In aanvulling op het dagelijkse leven van de gewone sport, zijn er veel uitdagend project zoals cross country run, triathlon en ga zo maar door. Voor GPS-tracking kan je kiezen tussen GPS, Glonass of zelfs GPS+Glonass. Ook meet het maximale zuurstofopname (VO2max), Exercise belasting ( TD), Exercise effect (TE) en Recovery Time.

Amazfit Stratos in de winkel bekijken

Bekijk hieronder de meest recente prijzen en specificaties van de Stratos.

€149,00
3 nieuw vanaf €149,00
11 tweedehands vanaf €131,20
Prijs gecheckt op 16 januari 2022 17:57
Amazon.de
€188,99
Coolblue.nl

Voordelen

 • Prijs
 • Veel sport-opties voor minder geld
 • Geschikt voor amateur tot gevorderde sporter

Nadelen

 • Hartslagmeter niet altijd even accuraat
 • Niet geschikt voor mensen die vaak sporten op hoger niveau
 • Kwaliteit is redelijk tot goed

Fitbit Sense

Sense Fitbit horlogebandje

De Fitbit Sense is een enorm goede smartwatch, maar doet ook als sporthorloge niet onder voor veel andere sporthorloges uit de lijst. Het is het nieuwste model van het merk Fitbit. De prijs is wellicht nog aan de hoge kant, maar je krijgt er wel het nieuwste horloge van Fitbit voor terug. Wil je de Fitbit Sense kopen? dan kan dat op dit moment als pre-order. Op het horloge staan enorm veel sportprofielen vooraf geïnstalleerd, je kan er een hartfilmpje mee maken, stappen teller, activiteiten tracken en de handige Fitbit app gebruiken.

Voordelen

 • Geschikt om mee te betalen via Fitbit Pay
 • Eigen GPS
 • Enorm veel gezondheidsstatistieken en sensoren
 • ECG hartfilmpje maken
 • EDA-sensor om stress te meten
 • Veel sportprofielen vooraf geïnstalleerd

Nadelen

 • Prijs aan de hoge kant
 • Komt uit op 25 september 2020

Polar Ignite

Ben je op zoek naar een allround multisporthorloge voor een leuke prijs? Dan is de Polar Ignite een prima aankoop. Het is een waterdicht horloge, voorzien van een optische hartslagmeting. Het heeft ook een ingebouwde GPS-functie, die bij de Fitbit Versa 2 bijvoorbeeld ontbreekt. Daarnaast heeft de Ignite een aantal slimme functies als Sleep Plus Stages, Nightly Recharge en FitSpark. Ook krijg je uitgebreide statistieken te zien over je slaap en hersteltijd. De Polar Ignite meet snelheid, afstand, tempo en hoogte via GPS en GLONASS. Dankzij de uitstekende batterijduur van 17 uur in GPS-modus en meer dan 5 dagen met alleen hartslag, heeft dit horloge een plek gekregen in deze lijst met beste sport horloges van 2020. Daarnaast biedt het meer dan 100 sportprofielen die het kan tracken en werkt het samen met Polar Flow, de app van Polar.

Beste prijzen Polar Ignite

Voordelen

 • Prijs
 • Polar Flow app
 • Meer dan 100 sportprofielen

Nadelen

 • Zicht op het scherm in zonlicht niet altijd even goed
 • Smartphone meldingen doen het niet altijd

Veelgestelde vragen over de lijst met beste sporthorloges 2020

Een aantal vragen op een rij over sporten, horloges en sporthorloges in het algemeen.

Ik wil niet het gehele artikel lezen: Wat is het allerbeste horloge van 2021 voor sporters?

Zoek je het allerbeste sporthorloge 2021 qua prijs/kwaliteit, dan koop je de Garmin Fenix 6X Pro, bijvoorbeeld hier. Ben je op zoek naar het beste alternatief, dan koop je dit horloge. Het budgetalternatief vind je hier.

⌚Waarom geen Samsung Galaxy Watch Active & Apple Watch Series 4 in deze lijst?

We hebben een aantal opmerkingen gekregen waarom de smartwatches van Samsung en Apple niet (hoog) in de lijst staan. Het zijn zeker fantastische smartwatches en daarom scoren ze ook in de top van lijst met beste smartwatches 2020. Je kan er ook sporten mee tracken, maar het is geen echt sporthorloge, zoals de Garmin Forerunner 945, 945 of 735XT.

❓Ik zie veel Garmin horloges in de lijst staan..

Dat klopt. Garmin is een van de beste merken op het gebied van sporthorloges. Wij hebben diverse merken, zoals Amazfit, Polar, Xiaomi, Fitbit, Suunto e.d. bekeken, maar de diverse Forerunner-modellen blijven hoog scoren.

Krijgen jullie geld voor het hoger plaatsen van een sporthorloge?

Nee, wij hebben de lijst gemaakt op basis van eigen ervaringen, testen en reviews. We krijgen geen geld voor het plaatsen van een horloge op een bepaalde positie in de lijst. Wel krijgen we een kleine affiliate-vergoeding als je tot aankoop overgaat bij bijvoorbeeld Bol.com. De prijs voor jou blijft altijd hetzelfde, de vergoeding wordt betaalt door de aanbieder zelf. Je helpt hiermee deze website in de lucht te houden!

Top 10 smartwatches en activity trackers banner
nv-author-image

Edwin

Edwin test, bekijkt en schrijft reviews over sporthorloges, smartwatches en activity trackers. Daarnaast volgt hij dagelijks het laatste nieuws omtrent (slimme) horloges. Hij praat graag over alles wat met (sport)horloges te maken heeft. Naast horloges schrijft hij ook veel over massage guns. Dit doet hij op Massagegunreview.nl. Contact opnemen met Edwin kan via Facebook of via het contactformulier.

13 reacties op “Beste sporthorloges 2021 Uitgebreide reviews en sporthorloge testen!”

 1. Pingback: Garmin update Vivoactive 4 & Venu: hartslag meten tijdens zwemmen ⋆ Sporthorloge365

 2. Pingback: Chinees Oudjaar en Nieuwjaar badges op Garmin Connect ⋆ Sporthorloge365

 3. Pingback: Persoonlijke records bekijken op Garmin Connect ⋆ Sporthorloge365

 4. Pingback: Garmin Approach S62 golfhorloge: kopen & informatie ⋆ Sporthorloge365

 5. Pingback: Garmin horloges geven waarschuwing bij abnormaal lage hartslag ⋆ Sporthorloge365

 6. Pingback: Fitbit Versa en Charge 3 synchronisatie problemen en oplossingen ⋆ Sporthorloge365

 7. Pingback: Beste golfhorloges van 2020 op een rij! Eerlijke reviews ⋆ Sporthorloge365

 8. Pingback: Goedkope activity trackers onder de 100 euro: Reviews en ervaringen (2020) ⋆ Sporthorloge365

 9. Pingback: Stoppen met roken met hulp van je activity tracker of sporthorloge ⋆ Sporthorloge365

 10. Pingback: Garmin brengt drie nieuwe badges uit (Garmin Connect) ⋆ Sporthorloge365

 11. Pingback: Garmin Forerunner 45S aanbiedingen maart/april 2020 ⋆ Sporthorloge365

 12. Ik mag graag lezen dat de Fitbit Versa 2 in jullie lijst is opgenomen. Zelf heb ik ze drie maanden gehad. Tot ik gebruik ging maken van een Polar H10 hartslag borstband meter. Van heel die Fitbit gegevens, klopt er maar zeer weinig. Ga je interval training beoefenen dan slaat ze de bal totaal mis. Je conditie wordt berekent op basis van minimale en maximale hartslag, dus indien deze totaal niet kloppen, dan is de rest ook vrij waardeloze. Jammer, want een mooi betaalbaar uurwerk. Uurwerk, ja. Voor de rest zou ik het niet aanbevelen.

  1. Hoi Louis,

   Bedankt voor je reactie! Vervelend dat je slechte ervaring hebt met de Versa 2. Ik herken dit niet helemaal. Natuurlijk zijn de sporthorloges die bovenaan de lijst staan – naar mijn mening – meer geschikt als sporthorloge dan de horloges onderaan de lijst. Ik heb het artikel zojuist een grote update gegeven. Zo heeft o.a. de Versa 2 heeft plaatsgemaakt voor de nieuwe Fitbit Sense, die binnenkort uitkomt. Eerste testen zijn enorm veelbelovend, al helemaal vergeleken met de Versa 2.

   Heb je al contact met Fitbit opgenomen over deze kwestie? Wellicht dat zij je nog verder kunnen helpen en dat er iets met je Fitbit mis is?

   Met vriendelijke groet,
   Edwin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *