Home » Blog » Garmin Approach S62 golfhorloge: kopen & informatie

Garmin Approach S62 golfhorloge: kopen & informatie

Garmin Approach S62

Garmin heeft in januari 2020 een premium golfhorloge uitgebracht. Deze heeft de naam Garmin Approach S62 meegekregen. Het horloge is voorzien van een groot kleurendisplay en heeft een geheugen waarop meer dan 41.000 golfbanen wereldwijd. Het horloge kopen kan op het moment alleen in de officiële Garmin (web)shop, maar dat zal naar verwachting niet heel lang meer duren. In deze blog bekijken we het horloge voor de golfers onder ons. Wat kan de Garmin Approach S62 allemaal en is het een goed horloge voor de liefhebbers van golf?

Garmin Approach S62 kopen

Je kan dit golfhorloge kopen bij meerdere aanbieders in het buitenland, maar bij slechts een handjevol webwinkels in Nederland. Hieronder vind je de laagste prijs in Nederland voor de Garmin S62 op dit moment. De prijzen worden dagelijks opgehaald.

Garmin Approach S62 - GPS Golfhorloge

★★★★★
495,00
Bol.com
Prijs gecheckt op 3 december 2021 22:40

Een korte video-introductie

Garmin heeft op het eigen YouTube-kanaal een korte introductie van onder de minuut gemaakt. Hierin zie je een aantal functies van het horloge en wordt de doelgroep goed duidelijk.

Kenmerken Garmin Approach S62

Een aantal kenmerken, bijzonderheden en functies van dit horloge.

Scherm Garmin Approach

Groter scherm

Groot 1,3-inch gemakkelijk af te lezen kleuren touchscreen touchscreen is 17% groter dan Approach S60 om de ervaring nog veel beter te maken. Ook goed af te lezen in de zon.

Watch Faces Garmin Approach S62 Golf

Download Watch Faces

Download aangepaste wijzerplaten, apps en widgets uit de Connect IQ ™ Store en pas de wijzerplaat aan met elke foto van een mobiel toestel.

QuickFit horlogebandjes Approach S62

Snel horlogebandjes wisselen

Als je het leuk vindt om van horlogebandje te wisselen net zo vaak als je van koers verandert, geen probleem. Kies uit verwisselbare QuickFit-banden.

Virtuele Caddy golfhorloge

Virtuele Caddy om de pols

Krijg caddy-hulp om je pols. Virtuele Caddy helpt je met bepalen windsnelheid en richting 1 en suggereert een club op basis van de afstand die je meestal slaat met een bepaalde club.

Windsnelheid en richting Garmin Approach S62

Windsnelheid en windrichting

Het horloge geeft windsnelheid en richting weer, waardoor het gemakkelijker is om te bepalen welke club te gebruiken en welke richting te zwaaien.

41000 golfbanen in geheugen Windsnelheid en richting Garmin Approach S62

41.000 golfbanen in geheugen

De Garmin Approach S62 wordt geleverd met meer dan 41.000 golfbanen in kleurweergave van golfbanen over de hele wereld. Download updates voor de baan die je het vaakst speelt.

Green view Approach S62

Green View optie

De Green View- functie toont je de locatie elke green, waar je ook bent op de baan.

Bergafwaarts en opwaarts horloge golf Approach S62

PlaysLike-functie

De functie PlaysLike Distance past afstanden aan om rekening te houden met bergopwaartse en bergafwaartse schoten.

Overige functies Approach S62

Naast de golfspecifieke functies, is het premium sporthorloge 2020 ook voorzien van alles wat Garmin te bieden heeft. Denk hierbij aan slimme meldingen, polsmeting, VO2 Max metingen, overige gezondheidsstatistieken, hartslag, Puls ox meting en nog veel meer. Alle kenmerken kun je hier goed bekijken.

Golfhorloges van het merk Garmin

De Approach S62 is niet het eerste apparaat dat het merk maakt voor de golfsport. Het heeft meerdere soorten apparatuur gemaakt, speciaal voor deze sport. Wat denk je van de Approach CT10, een slimme Golfclubtracker of de Approach G30 een slimme compacte handheld voor golfers? Hieronder zie je een aantal golfspecifieke horloges, maar ook andere apparaten die het merk heeft gemaakt voor de golfsport.

Approach kopen Garmin

Vind je dit golfhorloge misschien nog iets te duur? Dan kun je ook kijken bij de andere modellen van deze serie. Vooral de S60 is erg vergelijkbaar, maar wel een stuk goedkoper!

Top 10 smartwatches en activity trackers banner
nv-author-image

Edwin

Edwin test, bekijkt en schrijft reviews over sporthorloges, smartwatches en activity trackers. Daarnaast volgt hij dagelijks het laatste nieuws omtrent (slimme) horloges. Hij praat graag over alles wat met (sport)horloges te maken heeft. Naast horloges schrijft hij ook veel over massage guns. Dit doet hij op Massagegunreview.nl. Contact opnemen met Edwin kan via Facebook of via het contactformulier.

1 reactie op “Garmin Approach S62 golfhorloge: kopen & informatie”

  1. Pingback: Beste golfhorloges van 2020 op een rij! Eerlijke reviews ⋆ Sporthorloge365

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *