Home » Blog » Beste fitbit horloges 2022: Welke past bij jou?

Beste fitbit horloges 2022: Welke past bij jou?

Beste Fitbit 2020

Op het moment van schrijven heeft het merk Fitbit maar liefst 11 soorten activity trackers en sporthorloges op de markt (nu nog in de webwinkel te koop). Alle modellen maken gebruik van de Fitbit app, waardoor het kiezen van een activity tracker of Fitbit horloge die bij jou past wellicht iets makkelijk is dan je denkt.

Het heeft grofweg te maken met twee dingen: “Wat wil je allemaal meten en weten?” en “Welk horloge vind jij mooi?”.

In deze blog hebben wij alle Fitbit modellen die je in 2022 kan kopen bekeken. Je leest per tracker voor wie deze het beste geschikt is en waarom. Wij hebben alle modellen uitvoerig getest en enkele modellen dragen meerdere mensen op de redactie zelfs op het moment van schrijven van het artikel. De Fitbit horloges staan weergeven aan de hand van onze persoonlijke voorkeur.

Onze persoonlijke top 3 Fitbit horloges

Ga je een Fitbit horloge kopen? Dan doe je geen slechte koop met een van de onderstaande drie horloges.


Fitbit Sense

Fitbit Sense
 • #1 gezondheidshorloge
 • Geavanceerde metingen
 • Veel sensoren
 • Topkwaliteit en keuze

Fitbit Versa 3

 • Top smartwatch
 • Fijne pasvorm
 • Geschikt als sporthorloge
 • Hartslag/stress en meer

Fitbit Charge 5

Fitbit Charge 5
 • Budgetkeuze
 • Ingebouwde GPS
 • Meet hartslag
 • Meet slaap

Alle Fitbit horloges bekijken

Wij hebben alle modellen uitgebreid bekeken, beoordeeld en beschreven. Klik op de productnaam voor meer informatie over het horloge.

Fitbit Sense 2022

Fitbit Sense review

De Fitbit Sense is voor ons op het moment de beste Fitbit die er is. Wil je er meer over weten? Raadpleeg dan de volgende artikelen over dit horloge:

Fitbit Sense kopen

Bekijk hieronder de actuele aanbiedingen en prijzen

Fitbit Charge 5: onze persoonlijke favoriete Fitbit tracker

 • Kenmerken van de Fitbit Charge 5: Diverse trainingsmodi, slaaptracker, ademhalingsoefeningen, stappenteller, SpO2-sensor, GPS, VO2 Max, hartslag en nog veel meer interessante features.
 • Geschikt voor:  Jong en oud. Deze tracker heeft eigenlijk alles wat je zoekt in een activity tracker en sporthorloge van het merk Fitbit. Van een hele goede stappenteller tot een accurate meting van hartslag en slaap.

De Fitbit Charge 5 wordt wereldwijd geroemd om de vele functies en de krachtige behuizing. Het is voor ons met stip op één de beste tracker van het merk die wij tot nu toe hebben gezien. Dankzij de GPS kun je nauwkeurig al je trainingen, maar ook wandelingen terugkijken op de kaart. Je ziet dan meteen wat je hartslag was en hoeveel stappen je hebt gezet. Ook heeft de Charge 4 van Fitbit een hele goede slaaptracker, zodat je na een nacht slapen ziet hoe goed je hebt geslapen, wat je hartslag was en of je veel wakker bent geweest. Dankzij de 5ATM waterdichtheid-rating kun je ook met het horloge zwemmen. Je kan talloze sporten tracker met de Charge 5, waaronder HIIT, yoga, wandelen, hardlopen en fietsen.

Fitbit Charge 5 aanbiedingen

Hieronder zie je de beste aanbiedingen van de Charge 5 op een rij. Waar ga jij de Fitbit Charge 5 kopen in de aanbieding?

Veelgestelde vragen over horloges en activity trackers van Fitbit

Hieronder hebben we een aantal veelgestelde vragen en antwoorden op een rij gezet over het merk Fitbit.

Hoe kies je het beste Fitbit horloge voor jou?

In dit artikel lees je precies welk horloge voor welke doelgroep geschikt is. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een horloge voor kinderen vanaf 6 jaar, dan is de Fitbit Ace 2 erg geschikt. Wil je gewoon het beste Fitbit horloge van dit moment hebben? Dan koop je – zonder enige twijfel – de Charge 5. Voor fanatieke sporters is er speciaal de Fitbit Ionic ontworpen. In het artikel verder lees je meer modellen en voor wie het model geschikt is.

Waar moet ik op letten als ik een Fitbit tracker koop?

Het allerbelangrijkste is dat je van tevoren een doel helder hebt: Waarom wil je een sporthorloge of activity tracker van Fitbit kopen? Daarna ga je de zeven verschillende modellen van 2022 bekijken. Wil je bijvoorbeeld een tracker waarmee je activiteiten zoals wandelen bij kan houden en zoek je een goede stappenteller? Dan koop je een ander horloge dan iemand die op zoek is naar een smartwatch waarmee het horloge een soort tweede scherm wordt van een smartphone. Doel en budget zijn de twee belangrijkste factoren bij het aanschaffen van een Fitbit.

Welk model van het merk raden jullie aan?

Zonder te letten op budget of doel raden wij meerdere horloges aan. Qua activity tracker raden we de Fitbit Charge 5 aan. Met een adviesprijs van €149,00 is het een echte no-brainer. Het toestel bevat alles wat je wilt in een tracker en meer. Als gezondheidshorloge kiezen we voor de nieuwe Fitbit Sense

nv-author-image

Edwin

Edwin test, bekijkt en schrijft reviews over sporthorloges, smartwatches en activity trackers. Daarnaast volgt hij dagelijks het laatste nieuws omtrent (slimme) horloges. Hij praat graag over alles wat met (sport)horloges te maken heeft. Naast horloges schrijft hij ook graag over robotstofzuigers, en massage guns en robotgrasmaaiers . Contact opnemen met Edwin kan via Facebook of via het contactformulier.


Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.