Op 10 mei is het weer moederdag. Een geschikt cadeau vinden voor je moeder, vrouw, opa of oma lijkt elk jaar weer moeilijker te worden. Hoewel een kleine attentie vaak al enorm gewaardeerd wordt, is het misschien ook leuk om dit jaar eens groter uit te pakken. Een sporthorloge, activity tracker of stappenteller is een erg leuk, sportief en origineel cadeau voor moederdag! Het is een cadeau dat écht door jong en oud wordt gewaardeerd. In dit artikel zie je diverse modellen van sporthorloges, activity trackers en smartwatches voor elk budget. Wist je dat je voor een paar tientjes al een hele leuke activiteiten tracker kan kopen voor moederdag?

Activity trackers voor moederdag

Een activity tracker is net iets anders dan een sporthorloge, maar lijkt er wel erg op. Een activity tracker heeft vaak een compacter scherm en een kleiner design. Een sporthorloge, zoals een Garmin 735XT, is een volwaardig horloge, waarop je ook meldingen kan ontvangen. Hieronder zie je een aantal activity trackers die erg geschikt zijn als cadeau voor moederdag.

Sporthorloges als cadeau

Een sporthorloge is vaak nét iets geavanceerder dan een activity tracker en daardoor vaak ook iets duurder. Wij raden dit cadeau aan voor de mensen die al sportief zijn of hier druk mee bezig zijn. Een sporthorloge kan dan net weer een extra steuntje in de rug bieden!

Stappentellers voor de actieve moeders!

Een stappenteller is een leuk moederdagcadeau voor iemand die geen behoefte heeft aan teveel technische snufjes, of een horloge met daarop enorm veel functies. Op een stappenteller zie je snel hoeveel stappen je op een dag zet en hoeveel kilometer dit is. Een erg leuk cadeau voor iemand die graag wandelt, maar ook voor senioren, die niet altijd een smartphone hebben of meenemen tijdens een wandeling.