Home » Vergelijk

Vergelijk

>>>> Meer producten toevoegen

Zoek horloges in de volgende categorieën

Gezondheidshorloge | Golfhorloge | Kinderhorloge | Smartwatch | Sporthorloge |  Activity tracker | Accessoires

Goed om te weten: De bovenstaande specificaties hebben wij van de fabrikant overgenomen. Hoewel dit meestal wel klopt, zitten er toch kleine foutjes tussen. Met name bij de goedkope horloges van o.a. bol.com is dit vaak het geval. Je kan op de productnaam van het horloge klikken voor meer informatie. Bij elk horloge hebben wij onze mening gegeven.

Uitleg sporthorloge vergelijker

Je kan eenvoudig de specificaties van diverse sporthorloges, accessoires, activity trackers, smartwatches e.d. met elkaar vergelijken. Hieronder volgt een korte uitleg.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een vergelijking maken tussen meerdere sporthorloges / producten op Sporthorloge365.nl

 1. Ga naar horloges die je wilt vergelijken

  Zoek de horloges die je wilt vergelijken in onze productencatalogus. (of zoek je horloge aan de onderkant van de website) Bijvoorbeeld de Garmin Fenix 7 en de Garmin Epix.

 2. Vink de horloges aan

  Na de beknopte omschrijving van het sporthorloge zie je een check-knop met Vergelijk. Klik deze in.

 3. Vink de vergelijk-knop bij het volgende product ook aan

  Je kan tot 8 producten aan onze horloge vergelijker toevoegen! Vink elk horloge aan dat je wilt vergelijken.

 4. Vergelijking bekijken

  De vergelijking is nu gemaakt. Je kan deze hier bekijken. Natuurlijk kan je de vergelijker ook nog aanpassen (zie stap 6)

 5. Verschillen in een oogopslag bekijken

  In de vergelijker staat een tekst waarmee je snel alleen de verschillen tussen de horloges kan tonen. Zo zie je eenvoudig de belangrijkste punten.

 6. Producten toevoegen of verwijderen

  Wil je de vergelijking nog aanpassen? Dat kan! Je kan via het kruisje naast de productnaam het product verwijderen en een nieuwe toevoegen. Als je de vergelijk-pagina even verlaat is dat geen probleem. De vergelijking blijft nog even voor je staan!


Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.