Home » Blog » Slimme horloges en sporthorloges met elkaar vergelijken en beoordelen

Slimme horloges en sporthorloges met elkaar vergelijken en beoordelen

Sporthorloge vergelijken met elkaar

Wij werken achter de schermen hard aan Sporthorloge365. De laatste weken hebben we iets minder blogs geschreven. In deze tijd hebben we enorm hard gewerkt aan een sporthorloge, activity tracker en smartwatch vergelijker. Je kan nu de bekendste modellen horloges met elkaar vergelijken, informatie lezen, onze beoordeling per horloge bekijken én zelf een beoordeling schrijven. Per horloge zie je ook direct een overzichtelijke prijsvergelijker. Een goed voorbeeld kan je vinden op de pagina van de Garmin Fenix 7. Je ziet hier informatie, een review van ons en de mogelijkheid om zelf een review toe te voegen aan de hand van een stuk tekst en sterren.

Horloges vergelijken in meerdere categorieën

De horloges hebben we onderverdeeld in meerdere categorieën, om het zo overzichtelijk mogelijk te houden. De categorieën zijn:

Goed om te weten: Sommige horloges vallen onder meerdere categorieën!

Meehelpen?

Heb je zelf al een sporthorloge die wij ook hebben beschreven? Dan help je ons enorm als je deze wilt beoordelen. Negatief, gemiddeld, positief… dat maakt niets uit! Wij zijn een onafhankelijke website en verwelkomen alle beoordelingen, zolang het taalgebruik maar netjes blijft 😉.

Wij proberen de vergelijker zo veel mogelijk up-to-date houden. Toch kan het zijn dat we net een horloge hebben gemist of dat je een horloge graag beschreven en beoordeelt wilt zien op onze website. Neem dan gerust contact met ons op of laat een reactie achter onder dit bericht (of elk ander bericht op deze website, we krijgen er een melding van!).

Horloges vergelijken met elkaar in een paar stappen

Wij hebben van alle horloges handmatig de specificaties ingevoerd, zodat je deze eenvoudig met elkaar kan vergelijken. Vergelijken doe je op de volgende manier:

  1. Ga naar de overzicht pagina met alle horloges die wij hebben beschreven
  2. Zoek de horloges aan die je wilt vergelijken
  3. Klik per horloge op de vergelijk-knop
  4. Klik op “Bekijk vergelijking”
  5. Je gaat nu naar het overzicht toe waar je de horloges met elkaar kan vergelijken

Goed om te weten: Je kan tot 8 horloges toevoegen!

Een aantal voorbeelden

Hieronder zie je enkele populaire vergelijkingen van dit moment. Klik op de button om direct naar de vergelijking te gaan..

nv-author-image

Redactie

De redactie test, bekijkt en schrijft reviews over sporthorloges, smartwatches en activity trackers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.