Home » Prijsvergelijker » Het merk Fitbit: alle smartwatches en activity trackers » Fitbit Sense kopen: Aanbiedingen en prijsvergelijker

Fitbit Sense kopen: Aanbiedingen en prijsvergelijker

De Fitbit Sense komt op 25 september 2020 in België en Nederland uit. Er zijn op het moment meerdere webwinkels in Nederland waarbij je deze gave smartwatch kan kopen. Op deze pagina bekijk je live de beste prijzen voor dit horloge. Ook lees je meer over de pre-order deals die je op dit moment kan pakken voor de Fitbit Sense smartwatch. Het nieuwe horloge beloofd een flinke hit te gaan worden. Fitbit heeft namelijk grootst uitgepakt met drie nieuwe sensoren, een nieuwe manier van stress meten en uitgebreide gezondheidsstatistieken. Meer weten over de sensoren en het horloge? Bekijk dan de Fitbit Sense informatie.

Geïnteresseerd in dit horloge? Lees de uitgebreide Sense review!

Fitbit Sense kopen: beste prijzen

In de onderstaande prijsvergelijker zie je de beste aanbiedingen en prijzen van dit moment voor dit Fitbit horloge. Je kan deze smartwatch pre-orderen. Je bestelt het horloge dan alvast vooruit, zodat jij de eerste bent die het horloge in gebruik kan nemen! Met een beetje geluk staat op 25 september de bezorger met jouw nieuwe Fitbit Sense al voor de deur. Op deze pagina vind je een prijsvergelijker met daarin de beste prijzen van dit moment.

De prijsvergelijker Sense Fitbit

In de onderstaande tabel zie je de beste prijs van dit moment

Twee deals in augustus en september 2020

Deal: Bestel je het horloge alvast vooruit via een van de onderstaande aanbieders, dan krijg je gratis 6 maanden lang Fitbit Premium bij je nieuwe Sense horloge.

Deal 2 Er zijn enkele combideals waarbij je 50% korting krijgt op de Fitbit weegschaal in combinatie met de bestaande pre-order aanbieding van de Fitbit Sense.

Wat is pre-order precies?

Het horloge is op dit moment nog niet uit. Er is al wel veel bekend over het horloge, waardoor mensen er wel vertrouwen in hebben. Op 25 september 2020 komt het horloge uit. Mensen die nu alvast een pre-order plaatsen, krijgen het horloge dan als eerste. Als grote horlogemerken nieuwe producten op de markt brengen, is de voorraad vaak op het begin nog maar beperkt, waardoor je vaak de eerste week misgrijpt.

Is de Fitbit Sense de moeite waard?

Als je een hoger budget hebt voor het uitkiezen van een nieuwe smartwatch, dan is de Sense zeker de moeite waard. Je krijgt een goede smartwatch van een populair merk. Fitbit staat bekend als zeer gebruiksvriendelijk. Ik vind persoonlijk ook de Fitbit app erg lekker en overzichtelijk werken.

Veelgestelde vragen over de Fitbit Sense prijs vergelijk

Een aantal vragen en antwoorden over deze pagina

??Ik wil graag meer info over dit Fitbit horloge

Dan verwijs ik je graag naar mijn zeer uitgebreide artikel over de Fitbit Sense.

?Is het de moeite waard om de Fitbit Sense als pre-order te kopen?

Ja, dat vind ik wel. Je ontvangt het horloge als een van de eerste in Nederland en grijpt de eerste week niet mis vanwege onvoldoende voorraad. Ook krijg je meteen 6 maanden gratis Fitbit Premium bij het horloge. Er is tevens een leuke aanbieding in combinatie met de slimme Fitbit Weegschaal en de Fitbit Sense. Deze goede deal zie je op de pagina van de prijsvergelijker staan.

?️Hoe duur is het horloge?

Het horloge heeft de adviesprijs van €329,95, waardoor het een echt premium smartwatch is van het merk Fitbit.

✅Welke Fitbit Sense aanbiedingen en deals zijn er op dit moment?

Voor de meest actuele deals bekijk je deze pagina. Op het moment zijn er deals in combinatie met de Fitbit weegschaal en in combinatie met Fitbit Premium.

Top 10 smartwatches en activity trackers banner