Home » Blog » Chinees Oudjaar en Nieuwjaar badges op Garmin Connect

Chinees Oudjaar en Nieuwjaar badges op Garmin Connect

Badges Garmin Connect Chinees Nieuwjaar 2020

Garmin brengt regelmatig nieuwe badges uit die je kan verdienen met sporten. Deze badges kun je in jouw Garmin Connect-profiel bekijken. Soms brengt het bedrijf ook badges uit die datum-specifiek zijn. Dit jaar brengt het bedrijf voor het Chinese nieuwjaar (Jaar van de Rat) een datum-specifieke badge uit genaamd Chinees nieuwjaar.

Maand geleden

Het is alweer ongeveer een maand geleden dat het bedrijf speciale badges die je alleen op bepaalde dagen kan halen uitgaf. De vorige badges waren “Finish Strong” en “Start Strong”. De badges kon je op respectievelijk 31 december en 1 januari halen. Gebruikers moesten op oudejaarsdag en nieuwjaarsdag een activiteit voltooien om deze badges te halen.  

Chinees Oudjaar en Nieuwjaar badge

Er waren twee badges te verdienen. Vereisten om de badge te halen kwamen overeen met de badges voor het westerse nieuwjaar. Gebruikers moesten op 24 januari een activiteit voltooien om de Chinees oudjaar badge te halen en op 25 januari om de Chinees nieuwjaar badge te krijgen. De laatste badge heeft de naam Jaar van de Rat. Dit zie je ook terug in het logo. Het nieuwe jaar en de feesten in China worden ook wel het Lentefestival genoemd. Vieringen duren tot en met 8 februari en wordt afgesloten met het Lantaarnfestival.

Bekijk de badges

Hieronder zie je de twee badges die je kon halen met Chinees oudjaar (24 januari 2020) en Chinees nieuwjaar (25 januari 2020)

Chinees oudjaar badge Garmin Connect 2020

Deze badge hebben wij wel gehaald, vandaar dat hij mooi is ingekleurd!

Jaar van de Rat badges Garmin Chinees nieuwjaar

Deze hebben wij op de redactie niet gehaald, vandaar dat deze grijs is op de afbeelding.

Garmin Connect en badges vinden

Alle beste sporthorloges van Garmin werken samen met de app Garmin Connect. Je kan hier al je activiteiten bekijken, prestatie-statistieken en gezondheidsstatistieken analyseren en veel meer. Badges kun je bekijken door in het startscherm op je profielfoto te drukken. Je ziet dan ook wie van je Garmin-vrienden de badges ook hebben gehaald. Als geen van je vrienden de badge heeft, krijg je dit ook netjes te zien.

De volgende datum-specifieke Garmin badge

Naar verwachting moeten we nog even wachten totdat we de eerste datum-specifieke badge van Garmin kunnen halen. De volgende badge wordt namelijk op 8 maart 2020 verwacht ter ere van internationale vrouwendag.

Jaar van de Rat Garmin Badge 2020
Top 10 smartwatches en activity trackers banner
nv-author-image

Edwin

Edwin test, bekijkt en schrijft reviews over sporthorloges, smartwatches en activity trackers. Daarnaast volgt hij dagelijks het laatste nieuws omtrent (slimme) horloges. Hij praat graag over alles wat met (sport)horloges te maken heeft. Naast horloges schrijft hij ook veel over massage guns. Dit doet hij op Massagegunreview.nl. Contact opnemen met Edwin kan via Facebook of via het contactformulier.

1 reactie op “Chinees Oudjaar en Nieuwjaar badges op Garmin Connect”

  1. Pingback: Garmin brengt drie nieuwe badges uit (Garmin Connect) ⋆ Sporthorloge365

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *