Home » Blog » Garmin brengt drie nieuwe badges uit (Garmin Connect)

Garmin brengt drie nieuwe badges uit (Garmin Connect)

Garmin Badges Valentijn en schrikkeljaar 2020

Fans van het verzamelen van Garmin badges zullen blij zijn. Het bedrijf heeft drie nieuwe badges gelanceerd die je deze maand kan halen: Valentijn, Deel de liefde en Schrikkelsport. In deze blog bekijken we in het kort de badges en lees je hoe je deze toe kan voegen aan jouw Garmin Connect. De laatste datumspecifieke Garmin badges werden tijdens Chinees oudjaar en nieuwjaar gelanceerd. In deze blog bekijken we de valentijns- en schrikkeljaarbadges.

Valentijn badge 2020

Garmin Valentijn badge 2020

1 punt – Registreer een activiteit op Valentijnsdag (vrijdag 14 februari 2020)

Wie op Valentijnsdag een activiteit registreert krijgt automatisch de datum-specifieke badge. De badge kan je dan bekijken wie de Garmin Connect-app of via de browser. In de browser klik je in het linkermenu op badges. In de app kun je op de avatar bovenaan je startscherm klikken. Dan zie je automatisch alle badges die je hebt gezien. In het Engels heet de nieuwe badge Be My Valentine.

Deel de liefde

Garmin Deel de liefde badge 2020

1 punt – Deel uw Valentijnsbadge op de dag dat u deze hebt verdiend.

Deze badge kun je erg simpel verdienen. Als je de bovenstaande badge hebt gehaald, kun je deze in Garmin Connect delen. Als je dit doet, ontvang je automatisch de “Deel de liefde-badge”. In het Engels heet deze badge Share the Love.

Schrikkelsport

Garmin Schrikkelsport badge

1 punt – Leg een activiteit vast op 29 februari 2020.

2020 is een bijzonder jaar. Het is namelijk een schrikkeljaar. Dat bekent dat 29 februari 2020 een schrikkeldag is. Als je op deze dag een activiteit uitvoert met je Garmin sporthorloge of logt in Garmin Connect ontvang je deze nieuwe badge. Je krijgt hier één punt voor.

Badges verdiend en beschikbaar

In de app of browser kun je het overzicht bekijken van alle beschikbare badges en badges die je tot nu toe hebt verdiend. Als je hier tot dusver nog nooit mee bezig bent geweest, kan het leuk zijn om eens te kijken welke badges je al hebt gehaald. Hieronder zie je een voorbeeld van een overzicht van ‘Garmin badges verdiend’.

Garmin Badges verdienen

Garmin horloges kopen

Garmin scoort hoog in al onze testen op het gebied van beste sporthorloges, activity trackers en zelfs fitnesstrackers voor kinderen. Bekijk hieronder een selectie horloges, waarmee je ook de bovenstaande speciale badges kan halen.

Top 10 smartwatches en activity trackers banner
nv-author-image

Edwin

Edwin test, bekijkt en schrijft reviews over sporthorloges, smartwatches en activity trackers. Daarnaast volgt hij dagelijks het laatste nieuws omtrent (slimme) horloges. Hij praat graag over alles wat met (sport)horloges te maken heeft. Naast horloges schrijft hij ook veel over massage guns. Dit doet hij op Massagegunreview.nl. Contact opnemen met Edwin kan via Facebook of via het contactformulier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *