Home » Blog » Xiaomi Mi Watch OTA-update januari 2020

Xiaomi Mi Watch OTA-update januari 2020

Xiaomi Watch

De Xiaomi Mi Watch is slechts een paar maanden uit in China, maar het bedrijf heeft nu al een grote update uitgerold op de smartwatch. De Apple Watch kloon krijgt meerdere updates. Zo kan het de Body Energy volgen, we gaan vanuit dat dit een soort lichaamsbatterij-functie is die we in verschillende duurdere Garmin toestellen al zien. Ook kan de Xiaomi Mi Watch stress meten en krijgt het met de update een verbetering voor meldingen.

Lichaamsenergie

De lichaamsenergiemonitoring is het meest intrigerende aspect van de nieuwe update. De volledige details zijn nog niet bekend, want het nieuws is gebaseerd op een kort bericht van Xiaomi, dat op Weibo is geplaatst. Wij verwachten dat het ongeveer hetzelfde meet en weet als de Garmin Body Battery, die hartslag met stressmetingen combineert om energieniveaus van gebruikers in te schatten.

Bercicht Xiaomi Mi Watch
Teaser op het sociale media platform Weibo

Nog geen wereldwijde versie

De update is groot nieuws voor mensen in China die dit horloge hebben, maar helaas moeten wij nog wachten op een uitrol in Europa (en andere landen buiten China). Het gerucht gaat dat Xiaomi de Mi Watch in Q1 of Q2 van 2020 wel wereldwijd gaat lanceren. Eerst begint het echter met een uitrol van de melding- en life battery update. Deze begint op 17 januari 2020 en eindigt op 22 januari.

Xiaomi Mi Watch kopen in Nederland?

Je kan het horloge nog niet officieel kopen in Nederland.

Top 10 smartwatches en activity trackers banner
nv-author-image

Edwin

Edwin test, bekijkt en schrijft reviews over sporthorloges, smartwatches en activity trackers. Daarnaast volgt hij dagelijks het laatste nieuws omtrent (slimme) horloges. Hij praat graag over alles wat met (sport)horloges te maken heeft. Naast horloges schrijft hij ook veel over massage guns. Dit doet hij op Massagegunreview.nl. Contact opnemen met Edwin kan via Facebook of via het contactformulier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *