Home » Blog » Een nieuw horlogebandje kopen voor de Fitbit Charge 4 activity tracker

Een nieuw horlogebandje kopen voor de Fitbit Charge 4 activity tracker

Horlogebandje Fitbit Charge 4 kopen

De Fitbit Charge 4 wordt geleverd met een vrij saai siliconenbandje, zoals je in mijn review kan zien. Het bandje is goed geschikt als je wat intensiever wil sporten, maar is niet het meest modieuze bandje (naar mijn mening). Je kan voor Fitbit horloges gelukkig enorm veel soorten bandjes kopen. Je kan het zo gek niet verzinnen, of er is wel een aanbieder die een bandje heeft gemaakt. Een Fitbit Charge 4 horlogebandje kan eenvoudig verwisseld worden. Zo kun je alsnog een workout doen met het standaard sportbandje, maar naar je werk gaan met een gaaf metalen horlogebandje of een Milanees geschakeld horlogebandje. In dit artikel bekijk ik een aantal soorten bandjes die je voor de Charge 4 en misschien straks de Charge 5 kan kopen!

Verschillende kleuren van het standaard Charge 4 bandje

Er zijn veel variaties uitgebracht op het originele bandje. Zo is deze uitvoering er in enorm veel kleuren.

Wist je dat: Veel Charge 3 bandjes kun je ook gebruiken voor de charge 4. Kijk wel even goed naar de productomschrijving van het bandje in de winkel om er zeker van te zijn dat dit zo is.

Sportbandje met gaatjes

Veel sporters geven een voorkeur aan dit soort bandjes.

Leren bandje met gesp

Sommige mensen hebben een allergie voor de siliconen bandjes. Zij kiezen vaak voor een leren bandje.

Metalen Fitbit Charge 4 bandje

Persoonlijk ben ik heel erg fan van dit soort bandjes. Het horloge ziet er meteen heel anders uit!

Milanees horlogebandje

Fijn en stijlvol!

Top 10 smartwatches en activity trackers banner
nv-author-image

Edwin

Edwin test, bekijkt en schrijft reviews over sporthorloges, smartwatches en activity trackers. Daarnaast volgt hij dagelijks het laatste nieuws omtrent (slimme) horloges. Hij praat graag over alles wat met (sport)horloges te maken heeft. Naast horloges schrijft hij ook veel over massage guns. Dit doet hij op Massagegunreview.nl. Contact opnemen met Edwin kan via Facebook of via het contactformulier.