Home » Blog » Polar Grit X en Vantage V2 krijgen in 2021 grote updates

Polar Grit X en Vantage V2 krijgen in 2021 grote updates

Polar Grit X zwembad zwemmen open water

In 2021 kondigde Polar twee nieuwe horloges aan: Polar Vantage M2 en Polar Ignite 2. In deze aankondiging ging het ook kort over twee andere modellen van Polar, de Grit X en Vantage V2. Dragers van deze horloges kunnen opgelucht ademhalen, zij worden niet vergeten. In 2021 komt er nog een update aan voor de Grit X en Vantage V2 horloges. Zo krijgt de Grit X ondersteuning voor Weekly Summary, hartslagsensormodus en muziekbediening. De Vantage V krijgt ook de Weekly Summary, ook wel weeksamenvatting genoemd. De update staat in 2021 gepland.

Polar Grit X update 2021

Ik heb eerder al een uitgebreide Polar Grit X review geschreven, nadat ik het horloge in samenwerking met Polar mocht testen. Het outdoor horloge met extreem goede batterijduur wordt in 2021 gelukkig niet vergeten en krijgt enkele nieuwe functies (en waarschijnlijk wat kleine verbeteringen) erbij:

  • Weekly Summary (weeksamenvatting): – Je krijgt op je horloge wekelijkse trainingsgegevens, trainingsgeschiedenis en planning te zien.
  • Hartslagsensormodus: Dit is een nauwkeurige, realtime registratie van je hartslag die je kan koppelen aan andere apparaten. Hierbij kun je denken aan fitnessapparatuur en fietscomputers.
  • Muziekbediening: Bedien media op je smartphone met je horloge

Vantage V2 update 2021

De Polar Vantage V2 heeft al de hartslagsensormodus en optie voor muziekbediening. Dit toestel zal – naar alle waarschijnlijkheid – ook een aantal kleine updates en verbeteringenkrijgen. Dit doet Polar vrijwel altijd met horloges. Daarnaast krijgt de V2 sowieso ook Weekly Summary, waarmee je in één oogopslag jouw week kan bekijken. Een leuke motiverende feature.

Wanneer komt de update uit?

Naast een korte aankondiging in het persbericht is het nog onduidelijk wanneer de updates uitgerold worden. De updates komen in 2021 uit, zodra er meer over bekend is, plaats in natuurlijk een bericht op Sporthorloge365.

Top 10 smartwatches en activity trackers banner
nv-author-image

Edwin

Edwin test, bekijkt en schrijft reviews over sporthorloges, smartwatches en activity trackers. Daarnaast volgt hij dagelijks het laatste nieuws omtrent (slimme) horloges. Hij praat graag over alles wat met (sport)horloges te maken heeft. Naast horloges schrijft hij ook veel over massage guns. Dit doet hij op Massagegunreview.nl. Contact opnemen met Edwin kan via Facebook of via het contactformulier.