Home » Prijsvergelijker » Polar » Polar Vantage V2 kopen: aanbiedingen en prijsvergelijker

Polar Vantage V2 kopen: aanbiedingen en prijsvergelijker

Eind 2020 lanceerde Polar met een digitaal event zijn nieuwste horloge. Na het succes van de POlar Vantage, is nu de Polar Vantage V2 uitgebracht. Het horloge is een verbetering ten opzichte van zijn voorganger. Het is een echt premium (sport)horloge, geschikt voor de fanatieke sporter. Zoals bij alle premium horloges, hangt er ook een flink prijskaartje aan. Het horloge heeft een adviesprijs van €499,90 en is te koop in de maten M/L en S. Wil je de Polar Vantage V2 kopen? Neem dan eens zeker een kijkje in de onderstaande prijsvergelijker. Je ziet in één oogopslag of het horloge in de aanbieding is en waar je het goedkoop kan bestellen. De prijzen worden live opgehaald!

Polar Vantage V2 aanbieding en prijs vergelijken

In de onderstaande tabel / overzicht (mobiel) zie je de beste prijzen van dit moment. Deze prijzen worden dagelijks meerdere keren live opgehaald bij diverse bij ons aangesloten aanbieders. De beste prijs staat altijd bovenaan! Zo zie je direct of de Vantage V2 in de aanbieding is.

Wat is de Vantage V2?

De Polar Vantage V2 is een premium sporthorloge van het merk Polar. Het is de logische opvolger van de Polar Vantage V. Dit horloge is waterdicht, heeft een ingebouwde GPS, prestatietesten en een uitgebreide tracker voor herstel. Dit model is te koop in M/L (polsomtrek 145-215mm) en S (120-190mm) in de kleuren zwart/groen, ziler/grijs-limoen en zwart/zwart. Het meest opvallende verschil is het ontwerp van Polar Vantage V2, aangezien het een volledig aluminium behuizing heeft en slechts 52 gram weegt in vergelijking met de 64 gram van Grit X.

Veelgestelde vragen over dit horloge

Een aantal vragen en antwoorden op een rij.

Heeft de Polar Vantage V2 een goede batterijduur?

Ja, dit horloge heeft een batterijduur van maximaal 40 uur in GPS-modus. Als je het horloge niet in training gebruikt, loopt deze batterijduur zelfs op tot meer dan 100 uur.

Bevat het horloge ingebouwde GPS?

Jazeker. De Vantage V2 is voorzien van GPS, GLONASS, Galileo en QZSS met Assisted GPS voor snelle locatiebepaling. Daarnaast heeft het premium sporthorloge ook een geïntegreerd kompas en barometrische hoogtegegevens.

Wat is het verschil tussen M/L en S?

Je kan het horloge kopen in twee maten. Dit heeft te maken met de afmetingen van het scherm. Mensen met dunne polsen vinden het namelijk prettiger om een iets kleiner horloge om de pols te hebben. De Polar Vantage V2 is te koop in M/L (polsomtrek 145-215mm) en S (120-190mm). Ik raad ook echt aan om je polsmaat even op te meten!

Top 10 smartwatches en activity trackers banner