Home » Blog » Polar benoemt Sander Werring tot CEO

Polar benoemt Sander Werring tot CEO

KEMPELE, FINLAND, 31 mei 2021 – Polar, de toonaangevende Finse fabrikant van draagbare sport- en hartslagtechnologie, heeft de Nederlandse Sander Werring benoemd tot CEO. Werring had voorheen de leiding over de wereldwijde salestak van het bedrijf en was lid van het managementteam.

“Polar staat voor een nieuwe periode van groei,” zegt Sari Säynäjäkangas, voorzitter van het Raad van Bestuur van Polar Electro. “Hierbij zijn verschillende soorten leiderschap en competenties nodig. Gebaseerd op Sanders eerdere successen ben ik overtuigd dat hij ons bedrijf wereldwijd winstgevend kan laten groeien en onze aanwezigheid van ons merk in de consumentenmarkt kan verstevigen.”

“Met Polars veertig jaar wetenschappelijk onderzoek en R&D tot mijn beschikking kan ik niet anders dan opgetogen zijn om Polarnaar een nieuw hoofdstuk in innovatieve draagbare gezondheids- en fitnessoplossingen te mogen leiden,” zegt Werring. “En dankzij onze gepassioneerde en zeer vaardige teams overal ter wereld heeft de toekomst er nog nooit zonniger uitgezien.”

Wat Polar volgens Werring tot een unieke speler op de markt maakt, is dat het bedrijf elke innovatie gedurende de hele levenscyclus in handen houdt en verder brengt – van het eerste concept tot onderzoek, productie, lancering en voortdurende optimalisatie. Dankzij dit end-to-end-principe biedt werken bij Polar geen gebrek aan creativiteit en inspiratie.

“We zijn altijd op zoek naar getalenteerde mensen van over de hele wereld om onze groeiende teams te versterken. Ons potentieel is enorm en de interesse die mensen hebben voor hun eigen gezondheid en welzijn is populairder dan ooit,” benadrukt Werring. “Dit biedt ons een mooie kans om ons merk en onze producten met de wereld te delen, zodat iedereen de beschikking heeft tot ondersteuning en middelen het pad naar een gezondere levensstijl of topprestaties.”

Top 10 smartwatches en activity trackers banner
nv-author-image

Edwin

Edwin test, bekijkt en schrijft reviews over sporthorloges, smartwatches en activity trackers. Daarnaast volgt hij dagelijks het laatste nieuws omtrent (slimme) horloges. Hij praat graag over alles wat met (sport)horloges te maken heeft. Naast horloges schrijft hij ook veel over massage guns. Dit doet hij op Massagegunreview.nl. Contact opnemen met Edwin kan via Facebook of via het contactformulier.