Home » Blog » Komt Polar met de Grit X Pro? Geruchten en bewijs!

Komt Polar met de Grit X Pro? Geruchten en bewijs!

Polar Grit X Pro

Recent ontvingen Polar gebruikers en mensen die zich hebben ingeschreven voor de nieuwsbrief een mail met als titel: ER KOMT IETS NIEUWS AAN. Mensen die de taal in hun Polar account op Engels hebben staan of ingeschreven staan voor de Engelstalige nieuwsbrief kregen deze mail onder de titel: Something new is coming. Persrelaties ontvingen later een bericht dat er 6 oktober iets staat te gebeuren. Erg spannend allemaal. Polar heeft eerder met de Vantage-serie hele gave sporthorloges afgeleverd. De V2 en M2-versies heb ik uitgebreid getest en zijn echt heel hele prima horloges gebleken. Ook de Grit X review is uiteindelijk positief. Dit outdoor horloge is uniek in zijn soort. Vandaar dat Polar – volgens de laatste geruchten – binnenkort met de Polar Grit X PRO gaat komen. Hoewel dit nog niet bevestigd is, hebben we een aantal redenen om dit aan te nemen.

Campagne titel: Polar Grit X Pro

Wie in de mail klikt op de afbeelding komt op de officiële Polar.com website uit. Op de pagina staat een klok die aftelt naar 6 oktober 2021. In de onderstaande afbeelding, afkomstig van Polar.com (Copyright Polar), zie je de pagina waar de link naar gaat.

Grit X Pro Polar

In de url staat echter al een grote onthulling. De volledige link naar de pagina luidt: https://www.polar.com/nl/x?utm_campaign=nl_polar_grit_x_pro_teaser&utm_medium=email&_hsmi=164489281&_hsenc=p2ANqtz-9zXXokPeSHjNsxoaVea0WS17JUgjJ_MOS9LaKc3qOwugrU-gZpJAiEd3cz2n2lczY2imX4aImLmMT1FEEsUgnUPV5myg&utm_source=newsletter

Je ziet het goed. de campagne titel (utm) heet gewoon nl_polar_grit_x_pro_teaser. Ik was zelf énorm fan van de Polar Grit X, en zou enorm verast en blij zijn als er een pro-versie uitkomt.

Franse webshop

Op de subreddit r/Polarfitness zijn nog meer speurneuzen actief. Hier heeft een gebruiker een link gevonden naar een Franse hardloopwinkel. Deze online webshop heeft een link gemaakt naar de Polar Grit X Pro BlK M/L. Deze link geeft geen 404 error, zoals een normale willekeurige link wel zou doen. Naam van het product in de winkel is Polar Grit X Pro BLK M/L en de prijs is €499,99. Zou het dan toch?

Polar Grit X Pro

De normale Grit X is een geweldig outdoor horloge met enorm goede batterijduur en veel surivalfuncties. De Pro X zou dit wellicht ook kunnen zijn, maar dan nog beter! Zodra er meer informatie is en/of wij het officiële persbericht hebben, dan delen we het natuurlijk direct. Voor nu is het aftellen, raden, gissen en hopen!

Top 10 smartwatches en activity trackers banner
nv-author-image

Edwin

Edwin test, bekijkt en schrijft reviews over sporthorloges, smartwatches en activity trackers. Daarnaast volgt hij dagelijks het laatste nieuws omtrent (slimme) horloges. Hij praat graag over alles wat met (sport)horloges te maken heeft. Naast horloges schrijft hij ook veel over massage guns. Dit doet hij op Massagegunreview.nl. Contact opnemen met Edwin kan via Facebook of via het contactformulier.