Home » Blog » Een Polar horloge cadeau geven: Welk horloge geef je aan wie?

Een Polar horloge cadeau geven: Welk horloge geef je aan wie?

Polar Grit X review ervaring mening

Polar heeft op het moment drie topmodellen horloges op de markt. Ik reken hier dan alleen de nieuwe horloges mee. Natuurlijk zijn de oudere modellen van het merk zeker niet slecht, maar als ik zou mogen kiezen… zou ik de voorkeur geven aan een van de onderstaande horloges. Deze horloges zijn geweldig om als cadeau te geven (en te krijgen) of om voor jezelf te kopen. Let op: dit zijn geen goedkope sporthorloges om cadeau te geven. De prijzen variëren namelijk van €125,00 tot en met €550,00 voor het duurste model. In dit artikel lees je per Polar horloge voor wie ik deze geschikt vind om cadeau aan te geven.

Polar Unite: Voor de fitness- en sportschool-liefhebber

De Polar Unite is het goedkoopste horloge uit deze lijst. Dat betekent echter niet dat het per definitie het slechtste horloge is. De Polar Unite raad ik aan als cadeau voor mensen die veel fitnessen en naar de sportschool gaan. Ook is het een leuk cadeau voor mensen die pas sinds kort aan hun conditie werken door bijvoorbeeld veel te wandelen, hardlopen of fietsen. Het is een echt instap-sporthorloge. Het horloge heeft een eigen ingebouwde GPS en stappenteller. Bij buitenactiviteiten worden dus route, snelheid, tempo en afstand bijgehouden.

Polar Grit X: Hét outdoor horloge

Wil je een cadeau geven aan iemand die van outdoor houdt? Iemand die bijvoorbeeld graag dagenlang gaat wandelen, bergwandelingen maakt, een survival kit heeft voor uitdagende hikes of aan bushcraften doet? Dan is de Polar Grit X wellicht de beste keuze. Het is tevens een premium sport- en outdoorhorloge. Meer informatie over dit horloge lees je in mijn uitgebreide Polar Grit X review.

Polar Vantage V2

Het was even wachten op de opvolger van de Vantage-serie, maar dit jaar is de Vantage V2 eindelijk gelanceerd. Dit is hét paradepaardje van Polar. Het horloge kun je zien als het premium sporthorloge van het merk. Dit geef je eigenlijk alleen cadeau aan iemand die megasportief is én als je het budget hebt voor een duur cadeau. Zoals je hieronder kan zien, is het geen goedkoop horloge. Het is echter wel een horloge waar de sportieveling enorm blij mee is én lang mee kan doen.

Top 10 smartwatches en activity trackers banner
nv-author-image

Edwin

Edwin test, bekijkt en schrijft reviews over sporthorloges, smartwatches en activity trackers. Daarnaast volgt hij dagelijks het laatste nieuws omtrent (slimme) horloges. Hij praat graag over alles wat met (sport)horloges te maken heeft. Naast horloges schrijft hij ook veel over massage guns. Dit doet hij op Massagegunreview.nl. Contact opnemen met Edwin kan via Facebook of via het contactformulier.