Bekijk direct alle Fitbit aanbiedingen van deze week via deze link!⌚

Apple Fitness+ heeft integratie met Apple Watch

Apple Fitness+

Apple Fitness+ is een online abonnement waar gebruikers fitnesstrainingen kunnen volgen. De fitnesstrainingen worden gegeven door erkende instructeurs die vanuit een fitnessstudio lesgeven. Gebruikers kunnen op o.a. een Apple TV, iPad, iPhone online deze lessen volgen. De lessen zijn voor elk niveau. Mensen die een Apple Watch, zoals een Apple Watch Series 6, hebben kunnen genieten van integratie. Je ziet op je televisie-, telefoon- en tabletscherm jouw gegevens live tijdens het sporten. Je ziet o.a. hartslag, tijd en aantal verbrandde calorieën.

Nog niet beschikbaar in Nederland

Deze dienst is op 14 december 2020 gelanceerd en wordt als eerst grootschalig uitgetest in veel landen, maar helaas valt Nederland hier niet onder. Apple Fitness + zal beschikbaar zijn in Australië , Canada , Ierland , Nieuw-Zeeland , het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Er is nog geen officieel bericht wanneer de dienst ook in Nederland komt, maar dit lijkt een kwestie van tijd te zijn.

Top 10 smartwatches en activity trackers banner

Integratie met Apple watches

Volgens het persbericht: (vrij vertaald) Apple Fitness + integreert op dynamische wijze persoonlijke meetgegevens van Apple Watch om gebruikers te inspireren en animeert ze op het scherm tijdens belangrijke momenten in de training, wat een boeiende en meeslepende ervaring biedt om gebruikers te helpen gemotiveerd te blijven. Als de trainer bijvoorbeeld zegt om de hartslag te controleren, worden de hartslaggegevens uitgelicht; tijdens moeilijke intervallen begint een afteltimer om gebruikers te helpen door te dringen tot de laatste seconde; en wanneer ze hun activiteitsringen sluiten, vindt er een feest plaats op het trainingsscherm.

Voor degenen die van een beetje competitie houden, hebben HIIT-, loopband365-, fiets- en roeitrainingen een optionele Burn Bar die in realtime laat zien hoe de inspanning van een gebruiker zich verhoudt tot die van iemand die eerder dezelfde training heeft voltooid.

Voor jou geselecteerd
Cardio-fitnessniveaus volgen met een Apple Watch