Home » Blog » Offline Spotify luisteren op het Suunto 7 horloge (stappenplan)

Offline Spotify luisteren op het Suunto 7 horloge (stappenplan)

Suunto 7 en Spotify offline stappenplan

Spotify heeft recent een update doorgevoerd in de Spotify app voor Wear OS. Op dit systeem draaien meerdere horloges. Het Wear OS besturingssysteem is van Google. Je ziet het dus ook terug op horloges zoals de Samsung Galaxy Watch-series. Ook Suunto maakt dankbaar gebruik van dit besturingssysteem voor horloges van Google. Zo is het , sinds de update van Spotify aan hun Wearable app, mogelijk om offline muziek te luisteren op de Suunto 7. Betalende Spotify gebruikers kunnen albums, playlists en podcasts streamen en offline luisteren op het Suunto horloge. Hieronder zie je een stappenplan en verdere uitleg.

Spotify en Suunto 7

De Suunto 7 draait op het besturingssysteem Wear OS van Google. Spotify heeft een app ontwikkelt voor dit besturingssysteem. Een van de verbeteringen is het streamen van muziek via het horloge, zowel online als offline. Gebruikers kunnen een bluetooth koptelefoon koppelen aan het Suunto-horloge en offline Spotify luisteren. Gebruikers kunnen hun favoriete albums, playlists en podcasts op het horloge zetten. Het voordeel is dat je dan geen telefoon mee hoeft te nemen tijdens workouts als je muziek wilt luisteren van Spotify. Je doet dit gewoon direct via het horloge!

Muziek van Spotify op een Suunto 7 zetten: stappenplan

Benodigde tijd: 30 minuten.

Muziek van Spotofy van het Suunto 7 horloge zetten

 1. Selecteren wat je op het horloge wilt zetten

  Als ik muziek op mijn horloge zet maak ik altijd een playlist in de app van Spotify op de telefoon. Ik noem deze lijst dan bijvoorbeeld Suunto muziek. Daarnaast heb ik een aparte map voor podcasts. Deze zou je dan Suunto podcasts kunnen noemen. Het is namelijk het makkelijkste om een playlist in één keer over te zetten in plaats van losse nummers.

 2. Muziek selecteren

  Selecteer op het horloge de Spotify app

 3. Selecteer op het horloge de Spotify app

  Navigeer op de Suunto 7 naar de app van Spotify

 4. Download to Watch

  Druk aan dat je muziek wilt downloaden naar het horloge.

 5. Map kiezen

  Kies de juiste map. Bijvoorbeeld: Suunto muziek

 6. Geduld: synchroniseren

  Op de achtergrond gaat het horloge hard aan de slag om de muziek over te brengen van Spotify naar het horloge. Dit kan -afhankelijk van het aantal nummers- even duren.  Je kan in het mapje Downloads in de Spotify Suunto app bekijken hoe ver de synchronisatie is.

 7. Koptelefoon aansluiten en muziek luisteren

  Je kan nu muziek luisteren offline via het horloge. Verbindt bluetooth oordopjes met het horloge en selecteer het nummer of album wat je wilt luisteren.

Het horloge bekijken in de winkel

Druk op de bekijk-knop in de prijsvergelijker om meer over het horloge te lezen.

Goed om te weten: De laagste beschikbare prijs bij de bij ons aangesloten aanbieders staat altijd bovenaan!

€331,00
Coolblue.nl
€334,99
€479,00
5 nieuw vanaf €334,99
4 tweedehands vanaf €271,04
Prijs gecheckt op 20 oktober 2021 13:41
Amazon.nl
€334,99
Coolblue.nl
€334,99
Coolblue.nl
€479,00
All4running.nl
€479,00
Coolblue.nl
Top 10 smartwatches en activity trackers banner
nv-author-image

Edwin

Edwin test, bekijkt en schrijft reviews over sporthorloges, smartwatches en activity trackers. Daarnaast volgt hij dagelijks het laatste nieuws omtrent (slimme) horloges. Hij praat graag over alles wat met (sport)horloges te maken heeft. Naast horloges schrijft hij ook veel over massage guns. Dit doet hij op Massagegunreview.nl. Contact opnemen met Edwin kan via Facebook of via het contactformulier.