Home » Blog » Europese versie van de MI band 6 nu te koop in Nederland

Europese versie van de MI band 6 nu te koop in Nederland

Xiaomi Mi Band 6 EU versie kopen Nederlands Nederland bol

Het is altijd even wachten totdat nieuwe modellen van Xiaomi horloges ook in Nederland (voor een schappelijke prijs) te koop zijn. De Mi Band 6 is eerder al uitgekomen in China en in een CH-variant. Deze kon je nog niet in het Nederlands instellen. Ik heb dit horloge wel uitgebreid getest. Nu is ein-de-lijk de Europese versie van de Xiaomi Mi Band 6 uit in Nederland. Je kan het horloge op meerdere plekken kopen. Via de onderstaande bekijk-knop zie je de beste prijs van dit moment. Onder de prijsvergelijker lees je al het nieuws en informatie dat er over dit horloge op deze website staat.

Xiaomi Mi Band 6 - Acitivity tracker - Europese variant - Zwart

43,89
Bol.com
Prijs gecheckt op 5 december 2021 19:36

Alle Mi Band berichten

Hieronder zie je een overzicht van de meest recente berichten met Xiaomi als onderwerp. Dit zijn onder andere informatie-artikelen, reviews en tutorials.

Top 10 smartwatches en activity trackers banner
nv-author-image

Edwin

Edwin test, bekijkt en schrijft reviews over sporthorloges, smartwatches en activity trackers. Daarnaast volgt hij dagelijks het laatste nieuws omtrent (slimme) horloges. Hij praat graag over alles wat met (sport)horloges te maken heeft. Naast horloges schrijft hij ook veel over massage guns. Dit doet hij op Massagegunreview.nl. Contact opnemen met Edwin kan via Facebook of via het contactformulier.