Home » Blog » Xiaomi behaalt mijlpaal van 3 miljoen Mi Band 6 horloges verzonden

Xiaomi behaalt mijlpaal van 3 miljoen Mi Band 6 horloges verzonden

Xiaomi Mi Band 6 EU versie kopen Nederlands Nederland bol

Een maand geleden zagen wij het bericht van de oprichter van Xiaomi waarin stond dat er meer dan 1 miljoen exemplaren van de Xiaomi Mi Band 6 waren verscheept. Een maand later werd bekend dat er inmiddels drie miljoen van deze nieuwe activity tracker verzonden wereldwijd. Een enorme mijlpaal. Helemaal als je bedenkt dat – naar schatting – Garmin ongeveer 3.5 miljoen smartwatches (exclusief de populaire sporthorloges) heeft verscheept in 2020. 3 miljoen keer één activity tracker verzenden is een gigantische mijlpaal, waaruit je kan concluderen dat dit apparaatje enorm populair is.

Waarom is dit horloge zo populair?

De Mi Band 6 is een activity tracker die vanaf 2 april 2021 te koop was in China. In Europa moesten we nog iets langer wachten. Daar was dit toestel een maandje later te koop. Het horloge is enorm populair omdat het een budgethorloge is met veel functies. Zo kunnen gebruikers hun bloedzuurstofniveaus meten, sporten tracken en hartslagmeten, naast nog meer leuke opties. Dat er meer dan 3 miljoen exemplaren van zijn verscheept is dan ook geen gek iets, als je de adviesprijs van rond de 40 euro ziet.

Bekijken in de winkel

Je kan via de bekijk-knop het horloge direct in de winkel bekijken. Ook hebben we een uitgebreide prijsvergelijker gemaakt op de pagina Xiaomi Mi band 6 kopen.

Top 10 smartwatches en activity trackers banner
nv-author-image

Edwin

Edwin test, bekijkt en schrijft reviews over sporthorloges, smartwatches en activity trackers. Daarnaast volgt hij dagelijks het laatste nieuws omtrent (slimme) horloges. Hij praat graag over alles wat met (sport)horloges te maken heeft. Naast horloges schrijft hij ook veel over massage guns. Dit doet hij op Massagegunreview.nl. Contact opnemen met Edwin kan via Facebook of via het contactformulier.