Home » Blog » De 5 populairste horloges voor thuissporters van dit moment

De 5 populairste horloges voor thuissporters van dit moment

Thuis sporten horloge 2021

Begin 2021 zit er voor veel mensen niets anders op dan thuissporten of alleen (of met één iemand anders) buiten sporten. Dit zie je ook goed terug in de trend van sporthorloges. Er worden steeds meer kleinere activity trackers verkocht bij de grote aanbieders. Ik hou de toplijsten bij diverse websites wekelijks goed in de gaten. Hieronder zie je de vijf populairste horloges die op dit moment door thuissporters worden gekocht. Nummer één is tevens het horloge wat ik aanraad als beste activity tracker 2021! De horloges staan gesorteerd op rang, waar het meest verkochte horloge bovenaan staan.

Fitbit Charge 4 – Activity tracker

De Fitbit Charge 4 is de meest succesvolle activity tracker van dit moment. Ik heb er ook een uitgebreide review over geschreven. Deze activity tracker is vriendelijk geprijsd en ideaal voor thuissporters en mensen die gematigd actief buiten zijn.

Xiaomi Mi Band 5 – Activity tracker

De Xiaomi Mi Band 5 wordt gezien als het goedkopere alternatief voor de Fitbit Charge 4. Logisch dat je dit horloge op nummer 2 in meest populaire horloges voor thuissporters van dit moment ziet staan. De Mi Band 5 is een betrouwbare activity tracker die o.a. hartslag, stappen en calorieën meet. Nadeel is dat dit model geen eigen GPS heeft en het met een gedeelde GPS moet stellen. Je moet dus bij activiteiten buiten een telefoon bij je hebben. Voor thuissporters binnen is dit natuurlijk geen probleem.

Fitbit Versa 2 – Smartwatch

De Versa 2 werd eind 2019 gelanceerd en is een budgetvriendelijke smartwatch. Je krijgt er écht enorm veel voor terug. Het verbaast mij dan ook niet dat dit de populairste smartwatch begin 2021 is voor thuissporters en lockdownsporters, die het zonder sportschool moeten stellen. Dit horloge zit boordevol functies, die je niet bij de bovenstaande twee trackers ziet. Logisch ook, er zijn namelijk best grote verschillen tussen smartwatches en activity trackers.

Garmin Forerunner 45 Fitbit Sense

Samsung Galaxy Watch Active2 – Aluminium

Heb je een Android telefoon en zoek je een goede, maar ook budgetvriendelijke smartwatch? Dan is de Active2 een bijzonder goede keuze. Deze smartwatch is goed geschikt voor wandelen, hardlopen, fietsen, roeien, trainen op de elliptische trainer, dynamische workouts en zwemmen.

Apple Watch SE – 44mm

De Apple Watch SE is het budgetvriendelijke broertje van de nieuwe Apple watch Series 6. Je kan in deze blog alle verschillen bekijken tussen de SE en Series 6. Hieronder zie je de recente prijzen van de goedkopere SE-variant.

Top 10 smartwatches en activity trackers banner
nv-author-image

Edwin

Edwin test, bekijkt en schrijft reviews over sporthorloges, smartwatches en activity trackers. Daarnaast volgt hij dagelijks het laatste nieuws en handige tutorials. Hij praat graag over alles wat met (sport)horloges te maken heeft. Contact opnemen met Edwin kan via Facebook of via het contactformulier.