Home » Blog » Black Friday sporthorloges: De beste aanbiedingen voor horloges van alle merken

Black Friday sporthorloges: De beste aanbiedingen voor horloges van alle merken

Black Friday 2021 horloges sporthorloges garmin fitbit xiaomi suunto apple samsung

Vrijdag 26 november 2021 is het weer Black Friday. Deze traditie is in rap tempo overgewaaid naar Nederland en is tegenwoordig niet meer weg te denken. In Amerika worden de prijzen flink verlaagd van diverse artikelen. Beelden van mensen die hele nachten kamperen voor een winkel om een goedkope televisie te scoren komen jaarlijks terug. In Nederland gaan we (nog?) niet zo ver. Toch zijn er op 26 november hele gave Black Friday deals en aanbiedingen. Ik ben natuurlijk vooral geïnteresseerd in de sporthorloges, horloges, watches, activity trackers en andere draagbare hartslagmeters van merken zoals Garmin, Polar, Fitbit, Suunto, Samsung, Apple en Xiaomi. In deze blog bekijk ik alle deals.

Goed om te weten: Deze blog wordt vaak aangepast met de laatste aanbiedingen zodra deze bekend zijn.

Horloges in de aanbieding op Black Friday

Van 22 november tot en met maandag 29 november houden de meeste bedrijven een speciale Black Friday week. De gehele week kun je gave producten, waaronder (sport)horloges kopen tegen enorme kortingen. Hieronder een overzicht:

Druk op de bekijk knop om meer over de aanbieding te lezen.

Wist je dat: Er in Nederland in de aanloop naar Black Friday ook veel gave deals zijn. De Black Friday week loopt van 22 november 2021 tot en met 28 november. De maandag na Black Friday heet Cyber Monday. Op deze dag worden digitale producten tegen bodemprijzen aangeboden. Dit is in 2021 op maandag 29 november.

nv-author-image

Edwin

Edwin test, bekijkt en schrijft reviews over sporthorloges, smartwatches en activity trackers. Daarnaast volgt hij dagelijks het laatste nieuws omtrent (slimme) horloges. Hij praat graag over alles wat met (sport)horloges te maken heeft. Naast horloges schrijft hij ook graag over robotstofzuigers, en massage guns en robotgrasmaaiers . Contact opnemen met Edwin kan via Facebook of via het contactformulier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.