Home » Blog » 5 oranje watch faces om in de stemming te komen voor het EK 2022

5 oranje watch faces om in de stemming te komen voor het EK 2022

Vrouwenvoetbal oranje horloge

Van 6 juli 2022 tot en met 31 juli 2022 gaan 16 teams met elkaar de strijd aan tijdens het Europees kampioenschap voetbal vrouwen 2022. Het toernooi zou eigenlijk plaatsvinden in 2021 (van 11 juli tot en met 1 augustus), maar is vanwege COVID-19 verplaatst. Dit geeft ons des te meer tijd om ons te verheugen op het toernooi. Met geplaatste deelnemers Engeland, Duitsland, Nederland, Denemarken, Noorwegen, Zweden, Frankrijk, België en IJsland gaat het een prachttoernooi worden, met hopelijk de oranje dames als winnaar op 31 juli 2022. Om in de stemming te komen kun je jouw horloge oranje laten kleuren met één van de onderstaande watch faces voor onder andere Samsung, Huawei en Garmin.  

Orange Sport watch face

Deze oranje Watch Face kun je gebruiken op de meeste nieuwere Garmin toestellen uit de Lifestyle- en Approach-serie. Deze watch face heeft een gave oranje kleur en geeft meerdere statistieken weer. Op je hoofdscherm van deze oranje Watch face zie je in het zwarte gedeelte: hartslag, aantal calorieën verbrand, stappen gezet, minuten actief en aantal openstaande meldingen. In het oranje gedeelte zie je de tijd, datum en batterijniveau. Een stijlvolle premium watch face voor Garmin horloges!  

Merk: Garmin
Van: NowClockFaces
Downloaden: Garmin IQ

In Orange van Garmin

In Orange is een leuke oranje watch face die je kan downloaden in Garmin IQ, of via de reguliere Garmin Store. Deze wijzerplaat geeft iets minder informatie weer dan de bovenstaande, maar dat wordt door sommige mensen juist als erg prettig ervaren. Je ziet hier de dagelijkse stappen, batterijpercentage, aantal verbrandde calorieën, tijd en datum staan.

Merk: Garmin
Van: Ganeshasky
Downloaden: Garmin IQ

Oranje rustscherm Huawei GT2e

Via de Gezondheid-app van Huawei kun je meerdere wijzerplaten en rustschermen instellen. Huawei heeft een gaaf rustscherm met oranje tinten. Deze is misschien iets minder heftig oranje dan de bovenstaande twee wijzerplaten van Garmin. Een rustscherm gebruik je op horloges van Huawei als je de batterijduur wilt verbeteren. Je ziet hier alleen de tijd op staan.

Merk: Huawei
Van: Developer@Huawei
Downloaden: Gezondheid-App

Oranje horlogebandjes voor Apple Watch SE

De Apple Watch SE kun je in diverse kleuren en maten kopen. Eén van de kleuren horlogebandjes is een prachtige kleur oranje. Zo steun je de oranje-teams in Nederland én loop je er ook stijlvol bij.

Naast horlogebandjes zijn er in de Apple Watch app talloze gave wijzerplaten te vinden in de kleur oranje. Daarnaast zijn er ook veel voetbal-gerelateerde wijzerplaten, die weliswaar niet meteen oranje zijn, maar wel erg gaaf voor de voetbalfan!

Wist je dat: Het Nederlands vrouwenvoetbalelftal ook wel de Oranjeleeuwinnen wordt genoemd? Deze naam heeft het team te danken aan de oranje kleur van de voetbalshirts en het logo van de klimmende leeuwin.

Welke machtigingen geef je een watch face?

De gemiddelde Watch Face heeft aardig wat machtigingen nodig om te kunnen functioneren. Je geeft vaak de volgende machtigingen aan de bovenstaande oranje watch faces:

  • Draaien op de achtergrond wanneer deze niet actief is (mogelijk van invloed op de levensduur van de batterij)
  • Informatie verzenden / ontvangen van / naar internet
  • Hartslag-, barometer-, temperatuur- en hoogtegeschiedenis

Afbeeldingen van: services.garmin.com, Garmin IQ Store en  https://twitter.com/oranjevrouwen/

Top 10 smartwatches en activity trackers banner
nv-author-image

Edwin

Edwin test, bekijkt en schrijft reviews over sporthorloges, smartwatches en activity trackers. Daarnaast volgt hij dagelijks het laatste nieuws omtrent (slimme) horloges. Hij praat graag over alles wat met (sport)horloges te maken heeft. Naast horloges schrijft hij ook veel over massage guns. Dit doet hij op Massagegunreview.nl. Contact opnemen met Edwin kan via Facebook of via het contactformulier.