Home » Prijsvergelijker » Het merk Fitbit: alle smartwatches en activity trackers » Fitbit Versa 2 aanbiedingen en vergelijker

Fitbit Versa 2 aanbiedingen en vergelijker

De Fitbit Versa 2 is de opvolger van de Fitbit Versa. Bij het bedrijf zijn ze niet zo origineel met namen verzinnen ?. Het is een uitstekende smartwatch met veel gave functies. Qua smartwatches valt dit model op het moment in de topcategorie van het merk Fitbit. In dit artikel bekijk ik de goedkoopste prijzen, aanbiedingen en meer. Ook kun je de prijzen vergelijken van Fitbit Versa 2 horlogebandjes en screenprotectors. Verder kijk je een leuke informatievideo en vertel ik meer over de verschillen tussen de Versa 2 en de oudere Versa. Eerst bekijk je direct live de prijzen van het toestel! Wil je meer informatie over de Versa 2? Dan scroll je iets verder naar beneden!

Aanbiedingen Fitbit Versa 2 en beste prijzen op een rij

Dagelijks haalt onze prijsvergelijker de beste prijzen op in meerdere webwinkels. Dit zijn winkels die bij ons zijn aangesloten. Wij halen live de prijzen op van giganten zoals Bol.com, Decathlon, Bever, All4Running en Coolblue, maar daarnaast ook van 50+ andere kleinere winkels. De prijzen van de Fitbit Versa 2 vergelijker staan van goedkoop naar duurste gesorteerd. Als ergens de smartwatch in de aanbieding is, verschuift deze automatisch naar boven!

€149,00
€179,99
Bol.com
€149,00
Coolblue.nl
€149,00
Coolblue.nl
€156,99
Coolblue.nl
€149,00
Coolblue.nl

Special edition in de prijsvergelijking

Let op: in de prijsvergelijker zijn zowel de normale Versa 2 als de Special Edition (SE) opgenomen. De Special Edition heeft een extra bandje en je krijgt Fitbit Premium een aantal maanden cadeau. Verder vind ik het persoonlijk niet echt de moeite waard. De normale Versa 2 is eigenlijk al speciaal genoeg!

Wat is de Fitbit Versa 2?

De Fitbit Versa 2 is een smartwatch van het merk Fitbit. Het horloge werd in september 2019 gelanceerd. Je draagt deze smartwatch net als een normaal horloge. Bijzonder aan het toestel is dat er een hartslagmeting aan de pols is, waarmee 24/7 de hartslag gemeten kan worden. Daarnaast meet het aantal verbrande calorieën, stappen en nog veel meer gezondheidsstatistieken. De Versa 2 is het derde horloge in de reeks Versa van het merk Fitbit. Eerder gingen de Versa en de Versa Lite er aan vooraf. Het horloge kan ook gebruikt worden als activiteitentracker. Je kan er enorm veel sporten mee bijhouden en tracken. De adviesprijs van het horloge is €199,00, maar het is dikwijls in de aanbiedingen.

Kenmerken en specificaties

Naast de wat algemene statistieken, die elk Fitbit horloge of elke goede budget activity tracker heeft, heeft het toestel een aantal hele gave features.

  • Ingebouwde spraakbediening
  • Geavanceerde slaapscore en slaapanalyses
  • Een batterijduur van meer dan 6 dagen bij normaal gebruik.
  • Hartslagmeting die continue aan de pols plaatsvindt
  • Interne opslag voor muziek. Je kan er meer dan 300 nummer op opslaan
  • Je kan afrekenen bij een pinaparaat met Fitbit Pay (Revolut (Mastercard) ICS, ABN AMRO en Rabobank)
  • Geavanceerde smartphone meldingen ontvangen
  • Waterbestendig tot 50 meter (bekijk hier de ATM-tabel voor watersporthorloges)

Meer informatie over de Versa 2 in een video

Fitbit lanceert op hun YouTubekanaal elk horloge in een mooie video. Je ziet hier het design en enkele kenmerken mooi naar voren komen. Bekijk de video hieronder.

Horlogebandjes kopen voor de Fitbit Versa 2

Het leuke van Fitbit horloges, zowel de smartwatches en beste activity trackers, is dat je er horlogebandjes voor kan kopen. Zo kun je eenvoudig de look & feel van het horloge aanpassen. Heb je bijvoorbeeld de Versa 2 gekocht met een roze bandje, maar wil je liever nu een zwart bandje? Dan koop je eenvoudig een horlogebandje en vervang je dit binnen een paar tellen. Veel mensen hebben deze smartwatch gekocht met een zwart bandje. Ik kan me voorstellen dat het ook wel eens leuk is om een leuke kleur als bandje te hebben. Bekijk hieronder de talloze mogelijkheden!

Screenprotector / schermbeschermer kopen tegen krasjes

Een screenprotector koop je voor een smartwatch, beste sporthorloge of ander toestel met een scherm. Het beschermt onder andere tegen krasjes en putjes op het scherm. Voor wie veel (extreme) sporten wilt gaan doen met de Versa 2, kan het beste wel een screenprotector kopen. Zo voorkom je bij vallen, klimmen en andere uitdagingen dat je scherm snel kapot gaat. Ook binnenshuis kan het scherm snel krasjes krijgen. Laatst heb ik een krasje gemaakt op mijn horloge tijdens het afwassen. Had ik maar een screen protector! ?. Hieronder zie je goede opties voor de Fitbit Versa 2. Ook deze prijzen worden dagelijks live opgehaald.

Verschillen tussen de Versa en Versa 2 op een rij

In de onderstaande vergelijkingstabel zie je in een oogopslag duidelijk de verschillen tussen de horloges.

SpecificatiesFitbit Versa 2Fitbit Versa
Scherm300 x 300 pixels; AMOLED300 x 300 pixels; LCD
Dikte12mm11,2 mm
Afmeting behuizing1,34 inch1,34 inch
HartslagsensorPPG optische sensorPPG optische sensor
GPSGeen GPSGeen GPS
WaterbestendigJa, tot 50 meterJa, tot 50 meter
BetalingenFitbit Pay op alle modellenFitbit Pay alleen op speciale editie
Ingebouwde microfoonJaNee
BatterijduurVijf dagenVier dagen
Slimme assistentAlexaGeen
Altijd zichtbaar?JaNee

Veelgestelde Fitbit Versa 2 vragen en antwoorden

Ik krijg regelmatig vragen over deze smartwatch. Logisch ook, want het is een van de meest populaire smartwatches van dit moment. Hieronder heb ik de vragen gebundeld met daarbij mijn antwoord. Zelf ook een Fitbit-vraag of sporthorloge vraag? Neem gerust contact met mij op. Ik help je graag verder!

?Is de Fitbit Versa 2 de moeite waard?

De Versa 2 is een geweldige hybride van een fitnesstracker en een smartwatch, maar heeft geen ingebouwde GPS, wat voor hardlopers een dealbreaker kan zijn. Het is nog steeds een van de beste wearables die je kunt kopen voor minder dan 200 euro. Vind je ingebouwde GPS belangrijk, dan kies je voor de activity tracker Fitbit Charge 4. Wil je liever meer smartwatch functies en vind je het niet erg om je telefoon mee te nemen als GPS ontvanger voor het horloge? Dan koop je de Versa 2.

⌚Wat zijn de verschillen tussen de Versa en Versa 2?

Twijfel je of je een normale Versa of de Versa 2 moet kopen? Dan zou ik niet lang twijfelen. Qua prijs liggen de twee niet veel uit elkaar. Je krijgt met de Versa 2 van Fitbit een beter toestel. De tweede versie heeft: betere batterijduur, AMOLED scherm, Fitbit Pay op alle modellen en een ingebouwde microfoon. Dit heeft de normale Versa niet. Deze heeft bijvoorbeeld alleen maar een LCD-scherm en geen AMOLED.

?Kun je SMSen op de Fitbit Versa?

Als je een Android- telefoon gebruikt met je Fitbit Versa 2 , kun je reageren op berichten die op het horloge zijn ontvangen via vooraf ingestelde en aanpasbare snelle antwoorden. Je kan zelf geen berichten typen.

?Is deze Fitbit waterdicht?

Ja, de Fitbit Versa 2 is zwembestendig tot 50 meter. Dit betekent dat het apparaat prima zou moeten zijn voor een uitstapje naar het strand, training in het zwembad of dagelijkse douche

Top 10 smartwatches en activity trackers banner