Home » Prijsvergelijker » Het merk Fitbit: alle smartwatches en activity trackers » Fitbit Versa smartwatch prijsvergelijker en aanbiedingen

Fitbit Versa smartwatch prijsvergelijker en aanbiedingen

De Fitbit Versa is een populair horloge dat in 2018 is gelanceerd. Het valt onder de categorie smart watch, maar het neigt qua functionaliteiten iets meer naar een echte activity tracker, zoals de Fitbit Charge 4. Deze smartwatch heeft inmiddels een opvolger gekregen; de Fitbit Versa 2. Toch is de eerste Versa van het merk Fitbit nog steeds een prima koop. In dit artikel bekijk ik de goedkoopste prijzen en aanbiedingen van de smartwatch zelf, van de horlogebandjes en de screenprotectors. Ook lees je meer informatie over dit horloge van Fitbit, die je prima als sporthorloge kan gebruiken!

Tip: Dit is een verouderd model dat nauwelijks / niet meer te verkrijgen is. Bekijk voor de nieuwere versies de pagina’s van de Fitbit Versa 2 en de nieuwste Fitbit Versa 3. Ben je benieuwd naar de verschillen tussen deze twee versies? Bekijk dan de vergelijking hier.

Fitbit Versa kopen: prijsvergelijker en aanbiedingen

Hieronder zie je de huidige laagste prijzen en aanbiedingen van dit horloge. De aanbiedingen worden dagelijks live opgehaald bij aangesloten webwinkels. Zo weet je zeker dat je de goedkoopste versie koopt tegen de laagste prijs! De prijzen van de prijsvergelijker staan van goedkoop naar duurste gesorteerd.

Wat is de Fitbit Versa?

De Fitbit Versa is een smartwatch gelanceerd in 2018. Het horloge houdt veel gezondheidsstatistieken bij en kan meldingen van een smartphone weergeven. Enkele statistieken die de gebruiker kan bekijken:

 • Ondernomen stappen
 • Afstand afgelegd
 • Verbrande calorieën (totaal voor dag inclusief rust)
 • Actieve minuten met inspannende activiteit
 • Trappen beklommen
 • De hele dag hartslag en zones

Kenmerken en statistieken

Naast de bovenstaande statistieken kan het horloge nog veel meer meten en weergeven. Ook helpt deze goede smartwatch je om meer (en beter) te bewegen.

 • Kernstatistieken: vandaag genomen stappen, verbrande calorieën, afgelegde afstand, beklommen verdiepingen en actieve minuten
 • Activiteit per uur: stappen die dit uur zijn genomen en het aantal uren dat u uw activiteitsdoel per uur heeft bereikt
 • Hartslag: huidige hartslag en gemiddelde hartslag in rust van de afgelopen 7 dagen
 • Oefening: maximaal 3 van uw laatst bijgehouden oefeningen van de afgelopen 7 dagen (als u de afgelopen 7 dagen geen bijgehouden oefeningen heeft, wordt deze tegel niet weergegeven)
 • Slaapstadia, inzichten en herinneringen: Je horloge houdt automatisch je slaap bij. Draag het gewoon naar bed! Met behulp van hartslag kunt u nu uw tijd volgen in lichte, diepe en REM-slaap, plus tijd wakker.
 • Stille alarmen: Om ‘s ochtends wakker te worden of je op een bepaald tijdstip van de dag te waarschuwen, kun je stille alarmen instellen die zachtjes trillen. Als je niet op de knop drukt om het alarm te negeren, zal het een keer gedurende 9 minuten sluimeren.
 • En nog veel meer zoals: aangepaste wijzerplaten, begeleide ademhalingssessies, kennisgevingen (whatsapp, sms etc.), Fitbit Coach en Hartslagmeting

Informatie in een video bekijken

In de onderstaande officiële video van Fitbit zie je meer over dit model horloge.

Horlogebandjes verwisselen van de Fitbit Versa

Je kan de horlogebandjes verwisselen. Hierdoor geef je jouw smartwatch snel een nieuwe look. Je hebt veel soorten en kleuren bandjes die je kan kopen. Leuk om het eens af te wisselen. Dit soort Fitbit Versa horlogebandjes zijn ook helemaal niet zo duur! Hieronder zie je een aantal leuke voorbeelden van horlogebandjes voor de Fitbit Versa smartwatch.

Screen protector kopen Fitbit Versa

Wil je dat jouw horloge zoveel mogelijk kras- en putvrij blijft? Dan kun je een screenprotector overwegen. Dit is een extra laag die je over het glas van het scherm heen plakt. Dit raad ik vooral aan aan mensen die veel sporten, wandelen en bewegen met het horloge. Ik gebruik zelf voor mijn horloge wel een screen protector, maar het is zeker geen vereiste. Hieronder zie je enkele scherm protectors voor de Versa smartwatch van het merk Fitbit.

Veelgestelde vragen over de Fitbit Versa smartwatch (2018)

Een aantal vragen en antwoorden over dit horloge op een rij!

?Kan de Fitbit Versa oproepen accepteren en beantwoorden?

De Fitbit Versa heeft geen ingebouwde luidspreker of microfoon. Je kan wél telefoongesprekken van het horloge accepteren en weigeren . De Versa toont ook kalendermeldingen.

⛓️Wat voor soort verbindingen ondersteunt de Fitbit Versa smartwatch?

Versa gebruikt wifi om afspeellijsten en apps sneller te downloaden uit de Fitbit App Gallery en voor snellere updates van het besturingssysteem. Versa kan verbinding maken met open, WEP, WPA persoonlijke en WPA2 persoonlijke wifi- netwerken. Je horloge maakt geen verbinding met 5 GHz, WPA-bedrijven of openbare wifi- netwerken waarvoor aanmeldingen, abonnementen of profielen vereist zijn

?Is het horloge waterdicht?

Ja, je kan met de Fibit Versa smartwatch gewoon douchen en zwemmen tot 50 meter. Duiken en andere diepzee-sporten kun je er logischerwijs niet mee uitvoeren.

Bron hoofdafbeelding: Fitbit, https://www.fitbit.com/nl/home


Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.