Home » Prijsvergelijker » Het merk Fitbit: alle smartwatches en activity trackers » Fitbit Charge 4 prijsvergelijker en aanbiedingen

Fitbit Charge 4 prijsvergelijker en aanbiedingen

De Fitbit Charge 4 heeft alles wat je nodig hebt in een fitnesstracker voor onder de 200 euro. Het bevat (eindelijk) ingebouwde GPS waarmee je zelfstandig buiten kan trainen, zonder een mobiele telefoon mee te nemen. Het sporthorloge heeft betere trainingstools voor sporters. Het is onze favoriete Fitbit van dit moment. Hieronder zie je de laatste aanbiedingen van de Fitbit Charge 4.

Fitbit Charge 4 prijsvergelijker

Hieronder zie je direct de laagste prijzen van de Fitbit Charge 4. Deze prijzen worden live elke dag opgehaald bij meerdere aangesloten aanbieders. Onder de prijsvergelijker vind je meer informatie over de Charge 4, lees je onze ervaring en kun je de laatste en beste aanbiedingen zien van screen protectors en leuke nieuwe bandjes. De prijzen in de onderstaande tabel zijn gesorteerd van laag naar hoog.

Alles over de Fitbit Charge 4

Fitbit is een populair merk van activitytrackers en fitness bandjes. De Fitbit Charge 4 is op het moment een van de meest populaire horloges. Hieronder lees je meer informatie over dit horloge.

Wat is de Fitbit Charge 4?

De Fitbit Charge 4 is een sporthorloge wat valt onder de noemers activity trackers en fitnessbandjes. Dit compacte horloge houdt belangrijke gezondheidsstatistieken bij, zoals hartslag en calorieën verbrand. Het apparaat draag je als een horloge en heeft – voor het eerst in de geschiedenis van Fitbit horloges – een ingebouwde GPS. Enkele belangrijke kenmerken:

  • Tot 7 dagen batterijduur
  • Veilig betalen in winkels
  • Leuke apps installeren op het toestel
  • Meldingen op stil zetten, geavanceerd meldingen beheren
  • Gepersonaliseerde clock faces
  • Ingebouwde oefeningen
  • 24/7 hartslagmeting en metingen van andere gezondheidsstatistieken
  • Ademhalingsoefeningen
  • Speciale functies voor vrouwen, waaronder het tracken van de menstruatie
  • Smart features, zoals kalender, apps, notificaties en uitgebreide koppeling met telefoon

In de onderstaande video zie je meer over dit horloge.

Leuke horlogebandjes voor de Charge 4 kopen

Het leuke van de meeste Fitbit horloges is dat je het bandje zelf kan vervangen. Tijdens het kopen van het toestel kies je al een bandje (of bij de speciale editie meerdere bandjes) uit. Als je deze kleur zat bent, koop je gewoon een nieuw goedkoop horlogebandje voor de Fitbit Charge 4. Dit kan in allerlei soorten, kleuren en maten. Hieronder zie je enkele toffe voorbeelden.

Screenprotector kopen voor de Fitbit Charge 4

Voor de maximale bescherming van jouw activity tracker, kun je een screenprotector kopen. Dit is een beschermlaagje over je scherm heen. Zo gaat de tracker minder snel kapot. Ook heb je minder snel krassen op je nieuwe Fitbit Charge 4. Hieronder zie je een aantal hele goede opties. De prijzen en aanbiedingen zijn gesorteerd van laag naar hoog.

Veelgestelde vragen over deze activity tracker

Ik krijg veel vragen over deze populaire activity tracker. Deze heb ik verzamelt met daarbij natuurlijk de antwoorden.

?Wat is het verschil tussen de Fitbit Charge 4 en de special edition?

Het enige verschil dat ik tot nu toe hebben gezien tussen de standaard Fitbit Charge 4 en de Charge 4 Special Edition is het bandmateriaal. Voor 20 EUR extra krijg je een zwarte reflecterende geweven band en een klassieke zwarte sportband bij je aankoop.

?Houdt de Fibit Charge 4 mijn stappen bij?

De Charge 4 houdt je stappen , afstand, beklommen verdiepingen, verbrande calorieën en Active Zone Minutes bij. Dankzij de GPS van de Charge 4 kun je je telefoon thuislaten en je realtime tempo en afstand om je pols zien.

?Charge 4 waterbestending? Zwemmen en douchen?

De Fitbit Charge 4 is waterbestendig tot 50 meter, dus je kunt je tracker of smartwatch dragen onder de douche, in het zwembad en tijdens openwaterzwemmen. Ik zou het horloge niet gebruiken als je aan duiksport doet.

?️Heeft dit horloge GPS?

De Fitbit Charge 4 heeft alles wat je zoekt in een fitnesstracker voor minder dan 200 euro. Het bevat eindelijk ingebouwde GPS om zelfstandig buiten te trainen, het heeft betere trainingstools voor atleten en het past de meeste van dezelfde smartwatch-functies in een slanker pakket dan de duurdere Fitbit Versa

Top 10 smartwatches en activity trackers banner