Home » Prijsvergelijker » Het merk Fitbit: alle smartwatches en activity trackers » Fitbit Versa Lite smartwatch: kopen, aanbiedingen en prijs vergelijken

Fitbit Versa Lite smartwatch: kopen, aanbiedingen en prijs vergelijken

In 2019 bracht Fitbit de Versa Lite uit. De normale versie heet de Versa en deze is een stuk duurder dan de lite-versie. Persoonlijk zou ik dit model Fitbit een hele nieuwe naam hebben gegeven, want dankzij de toevoeging Lite lijkt het net alsof het maar een fractie van de functies van de volledige versie bevat. Niets blijkt minder waar. De Versa Lite is een prachtige smartwatch, waarmee je veel sporten bij kan houden. Hieronder bekijk ik de laatste prijzen, beste Versa Lite aanbiedingen en de verschillen met zijn grote broer, de normale Versa. Ook bekijk ik leuke opties voor horlogebandjes voor de Lite-versie en welke goedkope screen protectors je kan gebruiken voor deze smartwatch!

Tip: Dit is een verouderd model dat nauwelijks / niet meer te verkrijgen is. Bekijk voor de nieuwere versies de pagina’s van de Fitbit Versa 2 en de nieuwste Fitbit Versa 3. Ben je benieuwd naar de verschillen tussen deze twee versies? Bekijk dan de vergelijking hier.

Fitbit Versa Lite aanbiedingen en prijs vergelijker

Hieronder zie je direct de goedkoopste prijs voor de Versa Lite. Deze prijzen halen we iedere dag automatisch op bij meerdere aanbieders en webwinkels. Zo ben je er zeker van dat de laagste prijs ook de laagste prijs is. De tabel is gesorteerd van laag naar hoog. De bovenste prijs is echt de laagste prijs van dit moment in de bij ons aangesloten webwinkels!

Wat is de Versa Lite van Fitbit?

De Versa Lite is een smartwatch van het merk Fitbit. Het horloge valt onder de categorie smartwatch, sporthorloge en goedkope activity tracker De Versa Lite is uitgekomen in 2019 en positief ontvangen door critici en fans. Met het horloge wordt de hartslag gemeten, de stappen die je op een dag doet geteld en je slaap bijgehouden. Daarnaast is het echte en verlengde van een smartphone, omdat meldingen die je op een smartphone krijgt worden weergeven op de smartwatch. De Versa Lite is een variant van de normale Versa. Lite bevat iets minder functies, maar je betaalt er ook een stuk minder geld voor. Zo heeft de Fitbit Versa een adviesprijs van €199,00 en de Fitbit Versa Lite een adviesprijs van €159,00. Beiden horloges kun je  vaak in de aanbieding kopen.

Enkele kenmerken van de smartwatch

  • Stappen meten die je op een dag zet
  • Vier dagen accuduur bij normaal gebruik
  • Hartslagmeting aan de pols
  • Snelheidsmeter
  • Calorieënteller op het horloge
  • Verbinden met de Fitbit app
  • Bandjes beschikbaar in S en L
  • Slaapanalyses met slaapscore en uitgebreide statistieken

Informatie bekijken in een video

Hieronder zie je de officiële aankondiging van Fitbit zelf:

Verschillen tussen de Versa Lite en de normale Versa

Fitbit maakt zijn smartwatch aantrekkelijker met een lagere prijs, maar het duurdere origineel is een betere smartwatch. Als je niet veel geeft om functies zoals muziekopslag op het horloge zelf of het tracken van zwemactiviteit, dan is Versa Lite zeker de moeite waard. Grootste verschillen liggen dus op het gebied van volgen van zwemactiviteit en muziek luisteren via het horloge. Het heeft daarnaast ook iets kortere batterijduur. Toch is het voor veel mensen een goedkoop alternatief.

Horlogebandjes voor de Versa Lite kopen

Het leuke van Fitbit horloges is dat je deze qua uiterlijk veel aan kan passen. Zo kan je een aangepaste klok downloaden op veel activity trackers en smartwatches van dit merk en een ander horlogebandje kopen. Een Fitbit Versa Lite bandje kun je kopen in talloze kleuren, soorten en maten. Hieronder zie je enkele leuke voorbeelden!

Een screenprotector kopen voor de Fitbit Versa Lite

Om je scherm zo put- en krasvrij te houden, kun je een schermbeschermer (screen protector) overwegen. Hieronder zie je enkele voorbeelden. De prijs is van hoog naar laag weergegeven. Let op: het gebruiken van een screen protector is zeker niet verplicht, maar wel aan te raden als je bijvoorbeeld veel sport met de smartwatch of als je van jezelf weet dat je snel krasjes maakt op horloges.

Veelgestelde vragen over de Versa Lite

Hieronder zie je een aantal vragen en mijn antwoord daarop. Ik krijg regelmatig vragen over die Versa Lite. Deze heb ik gebundeld!

?Zit er veel verschil tussen de Versa en de Versa Lite?

De Fitbit Versa Lite net zo capabel als de Versa. Je krijgt dezelfde batterijduur van vier dagen, verbonden GPS, aanpasbare trainingsmodi en hartslagmeting, evenals slaap, gezondheid van vrouwen en automatische activiteitsregistratie.

?Moet ik de Versa Lite kopen?

Het is nog steeds niet de goedkoopste smartwatch die er is, maar het is aanzienlijk minder dan de oorspronkelijke verkoopprijs van de Versa en veel minder dan de Ionic, waardoor het mogelijk een topkeuze is voor je eerste smartwatch. Bovendien kan het ook een geweldige manier zijn om in de wereld van wearables te springen en je conditie te tracken.

?Kan ik muziek afspelen op de Fitbit Versa Lite?

Terwijl de originele Versa met ingebouwde muziekopslag , Wi-Fi om muziektracks te synchroniseren en Bluetooth om een ​​koptelefoon aan te sluiten, heeft de Versa Lite alleen muziekbediening waarmee je het afspelen van muziek vanaf je telefoon kunt stoppen / pauzeren / overslaan

?Kan ik zwemmen en douchen met de Versa Lite van Fitbit?

Fitbit heeft een aantal functies verzameld om de Versa Lite Edition betaalbaarder te maken, en hier zie je de grootste verschillen tussen de twee. Je kunt nog steeds zwemmen met de Versa Lite omdat deze waterdicht is, maar je krijgt geen andere statistieken dan calorieverbranding en actieve minuten

Top 10 smartwatches en activity trackers banner