Bekijk alle Black Friday deals in onze laatste blog via deze link mét live prijsupdates!⚫

Tempostrategie op maat voor op een sporthorloge

tempostrategie op maat voor op een sporthorloge
Photo by Jonathan Chng on Unsplash

Wil jij een tempostrategie op maat voor op een sporthorloge laten maken die je tijdens een wedstrijd of race kan bekijken en volgen? Dat kan! Bij veel Garmin horloges kan je dit doen met behulp van PacePro.

PacePro: Tempostrategie op maat voor op een sporthorloge

Heb je een horloge van het merk Garmin? Dan kan je een tempostrategie op maat voor op een sporthorloge maken via Garmin Connect. Eerst selecteer je een koers of een standaard raceafstand. Bij selecteer een koers kan je zelf een koers aanmaken, je tekent dan zelf een route. Ook zie je populaire wegen bij jou in de buurt die je kan volgen. Je kan kiezen of je de route openbaar wilt maken of juist privé wilt houden.

Selecteer een standaard race-afstand

Je kan er in Garmin Connect ook voor kiezen om een standaard race-afstand uit te kiezen. Kies eerst jouw doeltijd of doeltempo. Daarna kan je kiezen of je negatieve splits wilt lopen of positieve splits of dat je de hele wedstrijd hetzelfde tempo wilt lopen. Een wedstrijd met positieve splits betekent dat je in het begin van de wedstrijd sneller loopt en negatieve splits juist andersom. Je ziet ook de totale tijd waar je op zou moeten zitten waardoor je tijdens de wedstrijd ook snel kan zien of je nog op de juiste weg zit voor het halen van een PB.

Top 10 smartwatches en activity trackers banner

Tempostrategie op maat verzenden naar het toestel

Heb je een tempostrategie op maat gemaakt? Dan kan je deze verzenden naar het toestel. Ook kan je hem makkelijk een naam geven zodat je hem snel terug kunt vinden. Je kan een tempostrategie maken voor tijdens het hardlopen maar ook voor andere sporten zoals wegwielrennen, mountainbiken en trail running.

Waar maak je de tempostrategie?

Je kan de tempostrategie op verschillende plekken maken. Zo kan je de Garmin Connect app gebruiken op je smartphone, je kan hem op je computer maken en je kan hem op verschillende Garmin horloges maken. Dit moeten dan wel horloges zijn met vooraf geladen kaarten.

Voor jou geselecteerd
Garmin Vivofit Jr 2
Garmin Vivofit jr. 2: De beste tracker voor kinderen?