Home » Blog » Suunto 3 fitness omgedoopt tot Suuto 3 | Nieuwe kleuren

Suunto 3 fitness omgedoopt tot Suuto 3 | Nieuwe kleuren

Suunto 3 fitness nieuw 2020

Het fitnesshorloge van Suunto heette vroeger de Suunto 3 fitness, maar gaat na een rebrand door het leven als Suunto 3. Dit heeft het bedrijf gedaan omdat het op deze manier beter overeenkomt met de naamgeving van andere Suunto-horloges, zoals de Suunto 7. Ook heeft het Finse bedrijf meerdere nieuwe ontwerpen geïntroduceerd voor het horloge en is het fabrieksproces drastisch gewijzigd.

Gemaakt in Finland

Het horloge werd eerder nog grotendeels in China gemaakt, maar sinds de verandering van naam, wordt het op een duurzame manier gemaakt in Finland zelf. Dit is misschien ook een reden dat de prijzen iets omhoog zijn gegaan vergeleken met de fitness 3, die overigens nog wel te koop is.

Verschillen tussen de Suunto 3 en Suunto 3 Fitness

De verschillen zitten volledig in het ontwerp. De behuizing is nu gemaakt van ABS (Acrylonitril Butadieen Styreen) kunststof in plaats van glasvezelversterkt polyamide. Het materiaal is zeer eenvoudig te vervaardigen en staat bekend om zijn sterke weerstand tegen fysische schokken en chemicaliën. Het gewicht en het glasmateriaal van het horloge blijven identiek. Ook kunnen wij in de functies geen verschillen bespeuren.

Nieuwe kleuren in het ontwerp

Er zijn een aantal nieuwe kleuren geïntroduceerd. Zo is het nieuwe sporthorloge 2020 te koop in: Moss Grey (Mosgrijs), Slate Grey (leigrijs), Slate Grey Copper (leigrijs koper), Granite Red (granietrood) en Pebble White (kiezelwit). Het origineel is verkrijgbaar in andere kleuropties, zoals koper, goud, zwart, Sakura, oceaan en burgundy .

Prijs omhoog, de grootste verandering

De grootste verandering is de prijs. De Suunto 3 adviesprijs is omhoog gegaan naar $229. Een voordeel is wel dat we nu al een tijdje leuke aanbiedingen zien van het fitness-model van het horloge.

Suunto 3 fitness of het nieuwe model kopen

Hieronder kun je enkele prijzen en aanbiedingen en/of prijzen bekijken

Top 10 smartwatches en activity trackers banner
nv-author-image

Edwin

Edwin test, bekijkt en schrijft reviews over sporthorloges, smartwatches en activity trackers. Daarnaast volgt hij dagelijks het laatste nieuws omtrent (slimme) horloges. Hij praat graag over alles wat met (sport)horloges te maken heeft. Naast horloges schrijft hij ook veel over massage guns. Dit doet hij op Massagegunreview.nl. Contact opnemen met Edwin kan via Facebook of via het contactformulier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *