Aanbieding: Bekijk de pre-order deals van de nieuwste Fitbit smarwatch via deze link!

Gerucht: Polar Vantage V2 komt in oktober 2020 uit

Polar Vantage V2
Bron: https://www.prisma.fi/ en gadgetsandwearables.com

Ik volg zelf meerdere groepen op Reddit, Facebook en Telegram op het gebied van (sport)horloges. Gisteren en vandaag gaat het in deze groepen over niets anders: Polar komt in oktober met de Polar Vantage V2. Dit moet de tweede versie worden van de zeer populaire Vantage V, die we in het vervolg wellicht V1 kunnen gaan noemen. Onder andere de doorgaans goed ingelichte website Gadgetsandwearables.com bracht dit nieuws uit. Zij hebben ook een screenshot in handen van een Finse horlogewinkel, die het horloge al op de website plaatsten. De screenshot kun je hier bekijken. Het horloge is nu van de Finse website verdwenen. Het horloge stond op de website als Polar Vantage V2 Sport Watch Black.

Vantage V2 prijs en geruchten

Het horloge werd aangeboden voor €499,00. Dit is dezelfde prijs als de adviesprijs van de huidige Vantage V van het merk Polar. De eerste generatie van deze serie werd in 2018 uitgebracht, dus mensen verwachten wel een nieuw horloge van Polar dit jaar. Zodra er meer bekend is over de nieuwe versie van dit Polar horloge, maken wij hier natuurlijk melding van. Het apparaat ziet er op de screenshots die veel werden gedeeld niet veel anders uit dan de eerste Vantage. Het heeft hetzelfde ontwerp met 5 knoppen aan de zijkant. Als releasedatum stond op de Finse website 5 oktober, maar of dit echt zo is?

Top 10 smartwatches en activity trackers banner

Twee horloges in 2020

Dit jaar heeft Polar wel de Grit X uitgebracht, een prachtig outdoor horloge met een geweldige batterijduur. Je kan met de Gritx ook goed zwemmen, waardoor het een prima zwem- en triathlonhorloge is. Daarnaast heeft het de goedkopere Unite op de markt gebracht.

  • Meer lezen / bron: https://gadgetsandwearables.com/2020/09/13/polar-vantage-v2/
  • Bron afbeelding: Screenshot uit Facebookgroepen, Reddit en de horlogewinkel https://www.prisma.fi/

Disclaimer: Dit betreft een gerucht met weinig bronnen. Vandaar dat er ook voor is gekozen om duidelijk “gerucht” in de titel te plaatsen. Er zijn (nog) te weinig bronnen die het nieuws bevestigen. Zodra er meer bekend is, of als ik er écht volledig naast zit, plaats ik natuurlijk een update.

Voor jou geselecteerd
Polar Grit X zwembad zwemmen open water
Zwemmen met de Polar Grit X: Mijn ervaring