Aanbieding: Bekijk de pre-order deals van de nieuwste Apple Watch via deze link!

Garmin D2 Air aviator horloge speciaal voor piloten

Garmin D2 Air

Op 30 september 2020 kondigde Garmin een nieuw horloge aan: De Garmin D2 Air. Dit horloge is speciaal ontworpen voor de moderne piloot. Het is een nieuw model binnen de D2-serie, die populair zijn bij piloten en vliegtuigpersoneel dat veel tijd doorbrengt tussen de wolken. Het nieuwe horloge heeft tools voor alle vluchtfasen, inclusief weer, directe navigatie, luchthaveninformatie, vluchtregistratie, Pulse Ox en nog veel meer gave functies. Het horloge wordt vooral aangeraden aan aspirant piloten, vliegtuigpersoneel en luchtvaartliefhebbers. In dit artikel lees je meer over het horloge.

Vluchtnavigatie aan de pols

De D2 Air bevat verschillende pre-flight functies en tools, met de mogelijkheid om meerdere tijdzones weer te geven, waaronder Zulu-tijd, en METAR en TAF luchtvaartweerrapporten en -voorspellingen. Bovendien is luchthaveninformatie zoals baanoriëntatie met windcomponenten, baanlengtes, luchthavenfrequenties en verkeerspatroonhoogtes gemakkelijk toegankelijk voor elke luchthaven. Vooraf op het horloge geladen zijn een wereldwijde navigatiedatabase met NAVAID’s en kruispunten, een waypoint-info-pagina, direct-to-navigatie, een drie-assig kompas met een horizontale situatie-indicator (HSI) en een hoogtemeter met instelbare barometrische instelling. Allemaal functies die voor piloten erg interessant zijn.

D2 Air ook geschikt als smartwatch

Je kan dit horloge van het merk Garmin koppelen aan een smartphone. Je ontvangt dan meldingen van de telefoon op je horloge. Deze lees je af op het levendige 1,2-inch AMOLED-touchscreen van de Garmin D2 Air. Natuurlijk is er ook ruimte voor ondersteuning van apps zoals Spotify en Deezer, zodat je muziek kunt beheren op je horloge. Dankzij de Garmin Pay ondersteuning kun je – als je het horloge koppelt aan een geschikte bank (vrijwel alle grote Nederlandse en Belgische banken) – met het D2 Air horloge betalingen verrichten.

Top 10 smartwatches en activity trackers banner

HSI-COURSE-NEEDLE-D2Air_HR_1001.48-3d0fceb4-2181-4a88-8f8a-02c2646efaaa

Garmin D2 Air als sporthorloge

Als multifunctionele smartwatch biedt de D2 Air een breed scala aan gezondheids- en welzijnsfuncties, waaronder geavanceerde slaapbewaking, ademhaling volgen, stress volgen, hydratatie volgen, de Body Battery energiemonitor waarmee piloten de hele dag hun energieniveaus kunnen volgen, Pulse Ox dat de zuurstofverzadigingsniveaus in het bloed meet als referentie bij het vliegen op hoogte, en meer. Met GPS, Elevate polshartslagmeter 7 en meer dan 20 ingebouwde binnen- en buitensport-apps, waaronder wandelen, hardlopen, fietsen, zwemmen in het zwembad, golf en meer, zit de D2 Air boordevol functies om een ​​actieve levensstijl. Je kan kiezen uit meer dan 40 workouts.

Garmin D2 Air kopen

Op het moment kun je het horloge enkel bij Garmin zelf kopen en is het (nog) niet beschikbaar in de Nederlandse webwinkels.

Voor jou geselecteerd
Garmin Forerunner 945 review
Garmin Forerunner 945 review en mijn ervaring