Aanbieding: Bekijk de pre-order deals van de nieuwste Fitbit smarwatch via deze link!

Apple Watch Series 6: meer nieuws op 15 september 2020

Apple Event September 2020
Afbeelding: Apple | YouTube

Apple heeft zijn event eindelijk aangekondigd. Deze grote bijeenkomst vindt plaats op 15 september 2020. Dit jaar vindt het Apple event natuurlijk volledig digitaal plaats. Je kan via onder andere YouTube live meekijken. Guilherme Rambo, een app developer, ontdekte in de meta-data van de YouTube, die aftelt naar het Apple Event, iets bijzonder. In de brontekst van de video staat namelijk Series 6. Naast alle geruchten die er al zijn, is dit wellicht hét bewijs dat de Apple Watch Series 6 er snel gaat komen. Spannend!

Het gerucht is waar, lees: De Apple Watch Series 6 informatie en bekijk de Apple Watch Series 6 kopen pagina

Apple Watch Series 6: Wat kunnen we verwachten?

Apple lanceert nieuwe smartwatch altijd in – of rondom – de maand september. Dit jaar was er enige twijfel of Apple zich aan het standaard-schema kon houden wegens Covid-19. Toch lijkt het er gewoon van te komen. In maart van dit jaar plaatste ik al een bericht over de Apple Watch Series 6 geruchten. Ik verwacht zelf dat de nieuwe Apple Watch gelijk wordt gelanceerd met de nieuwe Watch OS 7. Dit nieuwe besturingssysteem van de Apple horloges brengt een nieuwe manier van slaapmeting, verbeterde batterijduur en sneller opladen. Daarnaast wordt ook een SpO2-meting (Zuurstofsaturatie in het bloed) verwacht in de Apple Watch Series 6. Zodra ik meer weet, plaats ik hier natuurlijk een bericht over op deze website.

De broncode van de video

Hieronder zie je de broncode van de video op Youtube. Hier zie je duidelijk dat Series 6 vermeldt wordt.

Top 10 smartwatches en activity trackers banner

Apple Watch Series 6 aankondiging

De Tweet van Guilherme Rambo

Apple Event meekijken in de video

Het event is alvast aangemaakt. In de onderstaande video kun je het live volgen als het zover is. Ook kun je een Herinnering instellen. Dan krijg je op 15 september voor 19:00 een herinnering dat Apple het evenement gaat starten. Ik zit in ieder geval klaar voor de aankondiging van de Apple Watch Series 6

Disclaimer bij dit nieuws

Apple heeft zelf nog niet officieel bevestigd dat het de Apple Watch Series 6 gaat aankondigen op 15 september 2020. Dat Series 6 vermeldt wordt in de broncode kan ook nietszeggend zijn. Wellicht dat een medewerker van Apple termen zoals iPhone, Series 6, iPad e.d. heeft ingevoerd als meta tags. Termen waarop de video gevonden moet worden. Toch zijn de geruchten zo hardnekkig, ook naast de broncode, dat ik heb besloten het nieuws door te plaatsen op Sporthorloge365!

Voor jou geselecteerd
Apple-Watch-Series-6-en-Apple-Watch-SE-afbeelding
Apple Watch Series 6 : Alles wat je moet weten!