Bekijk direct alle Fitbit aanbiedingen van deze week via deze link!⌚

3 nieuwe WatchOS 7-functies en hoe deze werken

Apple Watch Series 6

Eerder deze week kondigde Apple haar nieuwe WatchOS aan. Dit is het besturingssysteem waar de Apple Watch Series in de toekomst op zullen gaan draaien. Met de aankondiging zijn er ook een aantal nieuwe features bekendgemaakt. Er komen dit najaar helaas niet veel grote nieuwe veranderingen uit de hoek van Apple. Toch kan het vernieuwde operating system er voor zorgen dat je toch net iets meer uit het Apple horloge kan halen. Hieronder bekijk ik drie functies die recent van het nieuwe Apple horloge-besturingssysteem.

Meer gegevens op je Apple Watch wijzerplaat

Apple laat het – eindelijk – toe dat je meer informatie kwijt kan op je wijzerplaat. Je bent niet meer gebonden aan de vooraf ingestelde gegevens door Apple zelf. Zo kun je bijvoorbeeld je agenda, het weer en enkele gezondheidsstatistieken op één wijzerplaat weergeven. Het was in het verleden niet mogelijk om meerdere gegevens uit een enkele app te weergeven. Je kan dus nu bijvoorbeeld – als je de Apple Watch als sporthorloge gebruikt – je laatste activiteit én het huidige aantal stappen weergeven op de wijzerplaat.

Top 10 smartwatches en activity trackers banner

Vernieuwde slaapapplicatie

Fitbit en andere concurrerende fitnesstrackers hebben al jaren ingebouwde slaapregistratie , maar de Apple Watch had geen officiële app. Met de toevoeging van slaapregistratie hebben bezitters van een Apple Watch meer gegevens om rekening mee te houden over hun algehele gezondheid. na het updaten naar WatchOS 7, moet je de Sleep-app instellen, je bedtijd instellen en een dagelijks alarm instellen.

Zoeken en delen van aangepaste wijzerplaten

WatchOS 7 voegt de mogelijkheid toe voor Apple Watch-bezitters en app-ontwikkelaars om hun eigen wijzerplaten te maken en te delen, inclusief aangepaste layouts en ontwerpen. In plaats van talloze uren door wijzerplaten te gaan en naar apps te zoeken met complicaties die je leuk vindt, heb je binnenkort toegang tot talloze nieuwe Watch faces met een lijst met apps die je moet installeren om het uiterlijk te voltooien .

Voor jou geselecteerd
Fitbit detectie covid-19 persbericht
Fitbit werkt aan een COVID-19-algoritme voor vroege detectie