Aanbieding: Fitbit Inspire HR (met hartslagmeter) voor €84,99. Bekijk hier!

De vijf populairste Fitbit activity trackers zomer 2020

Fitbit 2020 zomer

Als ik op straat loopt, kijk ik vaker naar wat voor horloge iemand om zijn of haar pols heeft dan naar andere zaken. Ik kom echt ontelbaar veel mensen tegen met een Fitbit, die ze dan ook als sporthorloge gebruiken. Fitbit heeft veel modellen de markt die onder het segment activity tracker vallen, ook wel fitnesstracker genoemd. Waar het merk vroeger goedkope trackers maakte, waarvan de kwaliteit nog wel eens de wensen overliet, staat het merk tegenwoordig garant voor kwaliteit. Een Fitbit is dan ook onverminderd populair. Hieronder zie je de vijf populairste Fitbit toestellen van dit moment, gerangschikt van populair naar minder populair. Deze trackers vliegen echt als warme broodjes over de toonbank! De Charge 3, Charge 4, Inspire HR, Inspire zonder HR (waarom zou je die kopen?) en de kinderversie van de Fitbit komen sowieso aan bod.

Top 5 Fitbit activity trackers van zomer 2020

Hieronder zie je direct het overzicht van de Fitbit trackers de op het moment het populairste zijn. Deze trackers scoren ook in de Sporthorloge365.nl toplijsten enorm goed.

Welke Fitbit moet ik kopen?

Welke Fitbit goed bij jou past, hangt erg van het doel af. Waar ga je de tracker voor gebruiken? Als je bijvoorbeeld veel wilt gaan sporten en het horloge wilt gaan gebruiken om diverse sporten mee te tracken, zou ik absoluut voor de Charge 4 gaan. Dit horloge meet namelijk je hartslag tijdens de diverse sporten en heeft een eigen GPS, waardoor je de telefoon niet altijd mee hoeft te nemen tijdens een sportactiviteit. Vind je de GPS niet zo belangrijk? Dan kies je voor de Charge 3, maar dan zou je nog kunnen overwegen om een paar tientjes extra neer te leggen, en toch de Charge 4 te kopen.

Wat betekent HR in de Fitbit titels op websites?

HR staat voor Heart Rate. In het geval van Fitbit horloges betekent dit dat het horloge de hartslag kan meten aan de pols. Dit gegeven is erg belangrijk voor een activity tracker. Hiermee kun je namelijk betere statistieken krijgen tijdens het sporten, zodat je bijvoorbeeld kan zien hoeveel calorieën je hebt verbrand tijdens het sporten. Ik adviseer altijd om een horloge te kopen met een hartslagmeter er in.

Fitbit Charge aanbieding

*De Fitbit Versa staat niet in de lijst, omdat ik enkel pure activity trackers heb opgenomen. De Versa zie ik meer als een hybride activity tracker / smartwatch. De hoofdafbeelding is dan ook decoratief 😅

Voor jou geselecteerd
Apple Watch Series 6
3 nieuwe WatchOS 7-functies en hoe deze werken