Home » Blog » Apple Watch Series 6 geruchten: WOW!

Apple Watch Series 6 geruchten: WOW!

Apple Watch Series 6

Overal horen en lezen we geruchten over de Apple Watch Series 6. Diverse lekken van nieuwe kenmerken die het horloge gaat krijgen, hebben voor een ware hype gezorgd. Als de features allemaal waar zijn, dan wordt de Apple Watch Series 6 wellicht een van de beste smartwatches ter wereld. De website 9to5mac.com heeft een gelekte code van iOS 14 in handen gekregen, waarin alle nieuwe ontwikkelingen van het horloge staan. De Series 6 zou veel nieuwe functies krijgen, waaronder nieuwe wijzerplaten, slaapregistratie en functies voor ouderlijk toezicht die later dit najaar in ontwikkeling zijn.

Pulse ox en slapen

Apple lijkt Fitbit en Garmin te willen voorbijstreven met zuurstofdetectie. De Series 6 van Apple gaat enorm veel gezondheidsstatistieken meten, die je nu ook al met de geavanceerde apparaten van Garmin en Fitbit kan meten. Het rapport van 9to5Mac laten zien dat nieuwe slaapdoelen die op weg zijn naar iOS 14 ook een Apple Watch-element hebben, maar het is niet duidelijk hoeveel gegevens er zouden worden vastgelegd. Slaapduur, bijvoorbeeld, omvat mogelijk niet de slaapfasen die we ook gewend zijn. We gaan ervan uit dat Apple voor FDA-certificering gaat, en dat kan lang duren.

Bekijk ook: Alle nieuwe smartwatches van 2020 op een rij!

Nieuwe wijzerplaten in de Apple Watch series 6

Geruchten wijzen op een Infograph Pro-wijzerplaat met tachymeter – een wijzerplaat rond de rand die als stopwatch fungeert. Bovendien is er een uitbreiding en herwaardering van foto-wijzerplaten, waaronder die die zijn gedeeld op gemeenschappelijke albums met vrienden en familie. Je kan straks waarschijnlijk eenvoudig diverse wijzerplaten delen met anderen.

Apple Watch Kids-modus

Ten slotte gaat er ook een gerucht dat watchOS 7 en de nieuwe Apple Watch een kindermodus hebben. Hierdoor zou een telefoon kunnen worden gekoppeld aan meerdere Apple Watch-apparaten, die op hun beurt kunnen worden beperkt tot bellen naar vertrouwde contacten. Daarnaast wordt er gesproken over een functie waarbij ouders hun kinderen via GPS-locatie kunnen volgen.

De Apple Watch Series 6 wordt naar verwachting ergens in september 2020 aangekondigd.

nv-author-image

Edwin

Edwin test, bekijkt en schrijft reviews over sporthorloges, smartwatches en activity trackers. Daarnaast volgt hij dagelijks het laatste nieuws omtrent (slimme) horloges. Hij praat graag over alles wat met (sport)horloges te maken heeft. Naast horloges schrijft hij ook graag over robotstofzuigers, en massage guns en robotgrasmaaiers . Contact opnemen met Edwin kan via Facebook of via het contactformulier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.