Home » Blog » Wat zijn de FreeBuds 4i die je gratis bij de Huawei Watch GT 3 krijgt?

Wat zijn de FreeBuds 4i die je gratis bij de Huawei Watch GT 3 krijgt?

Huawei GT3 gratis Freebuds 4i deal

Van 26 januari tot en met 31 maart krijg je gratis de FreeBuds 4i oordopjes bij aankoop van het nieuwe Huawei Watch GT 3 horloge. Ook geldig bij alle HUAWEI Watch GT3/GT Runner edities. De FreeBuds 4i oordopjes zijn draadloos en kun je koppelen aan o.a. het horloge. Dankzij de batteirjduur van 10 uur heb je voldoende tijd om jouw favoriete muziek te beluisteren. Je kan via deze stappengids muziek toevoegen op het horloge, die je dan weer af kan spelen via de Freebuds 4i oordopjes. Hieronder bekijken we de oordopjes. De Freebuds4i hebben een adviesprijs van 79 euro. Dat is toch een mooie deal als je deze gratis krijgt bij aankoop van het populaire Huawei GT3 horloge!

De deal bekijken

Van 26 januari tot en met 31 maart 2022 kun jij deelnemen aan de actie van Huawei. Deze actie is o.a. bij bol.com geldig.

Hoe werkt de deal?

 De deal werkt vrij simpel:

  • Koop het horloge via een van de bovenstaande bekijk-knoppen. Let goed op dat er bij het product ook echt genoemd wordt dat het horloge onderdeel is van de actie. De actie kan namelijk afgelopen zijn!
  • Registreer je via de Huawei website voor de deal hier.
  • Deel je aankoopbewijs en adresgegevens
  • Je ontvangt binnen 6 weken gratis de Huawei FreeBuds 4i thuis.

Goed om te weten: Deze actie is ook geldig in diverse fysieke winkels en andere webwinkels dan hierboven weergeven.

Over de Huawei FreeBuds 4i

De Huawei FreeBuds 4i zijn draadloze oordopjes. Dankzij de Active Noise Canceling technologie wordt de ruis van de omgeving gedempt. Hierdoor zijn het erg populaire oordopjes. Dankzij de batterijduur van 10 uur per oplaadbeurt, kan je er goed een paar dagen mee doen (tenzij je onafgebroken 10 uur luistert op één dag natuurlijk 😉). Opladen werkt via de oplaadcase. Binnen 4 uur zijn de draadloze oordopjes weer volledig opgeladen.

Huawei Freebuds 4i kopen

Is de aanbieding over of wil je alleen deze draadloze oordopjes kopen? Dan kan dat natuurlijk ook. Druk op de bekijk-knop bij de aanbieding hieronder naar keuze.

nv-author-image

Redactie

De redactie test, bekijkt en schrijft reviews over sporthorloges, smartwatches en activity trackers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.