Home » Blog » Realme Watch S Pro komt op 23 december 2020 uit

Realme Watch S Pro komt op 23 december 2020 uit

Realme Pro S Watch

Op Twitter gonsde het al weken van de geruchten. Nu is het eindelijk officieel bekend. Realme brengt op 23 december 2020 hun eerste premium smartwatch uit. Realme heeft in het verleden wel andere smartwatches en horloges uitgebracht. Het horloge heeft de naam Realme Watch S Pro. Deze premium smartwatch heeft een groot 1,39 inch AMOLED-scherm in een roesvrijstalen behuizing. Het is de opvolger van de Realme Watch S, die je als budgetoptie kan zien. De Watch Pro van Realme heeft een resolutie van 454×454 en een zeer goede batterijduur tot maximaal 14 dagen. Dankzij de 5ATM rating is het ook geschikt om mee te zwemmen.

Realme Watch S Pro als sporthorloge

Het horloge komt ingeladen met 15 sportmodi die je kan tracken met het horloge. Dit zijn onder andere wandelen, cricket, roeien, yoga, krachttraining/sportschool en hardlopen. Dus als je de Downward Dog  aan het doen bent met yoga, houdt de Realme Watch S Pro het aantal verbrandde calorieën netjes bij ?. Het horloge is ook uitgerust met een DUAL SATELITE GPS. Wat dit betekent lees je in de blog over GPS op een horloge. De Watch S Pro meet ook bloedzuurstofniveaus en hartslag.

Release Nederland: Wanneer het horloge in de Nederlandse winkel verschijnt is nog onbekend. De verwachting is eind 2020, begin 2021.

Over Realme

Realme is voor veel mensen een onbekend merk. Toch timmert het alweer 2 jaar hard aan de weg. Het bedrijf is opgericht door de voormalig vicepresident van Oppo, die je weer kan kennen van de Oppo Watch. Realme is vooral bekend van de smartphones, zoals de Realme 6, Realme X50 Pro en Realme C3. Daarnaast maakt het Chinese bedrijf ook koptelefoons, powerbanks, telefoonhoesjes, smart-producten en andere elektronica.

Zodra er meer bekend is over het horloge, verschijnt er natuurlijk een nieuwe uitgebreid artikel over dit horloge!

Uitgelichte afbeelding: https://event.realme.com/in/realme-watch-s-series-intrigue/

Top 10 smartwatches en activity trackers banner
nv-author-image

Edwin

Edwin test, bekijkt en schrijft reviews over sporthorloges, smartwatches en activity trackers. Daarnaast volgt hij dagelijks het laatste nieuws omtrent (slimme) horloges. Hij praat graag over alles wat met (sport)horloges te maken heeft. Naast horloges schrijft hij ook veel over massage guns. Dit doet hij op Massagegunreview.nl. Contact opnemen met Edwin kan via Facebook of via het contactformulier.