Home » Blog » Mi Band 5 kopen in Nederland | CN en internationale versie

Mi Band 5 kopen in Nederland | CN en internationale versie

Mi Band 5 kopen release

De Mi Band 5 is eindelijk officieel in Europa uitgebracht. De tracker is – vooralsnog – verkrijgbaar in twee versies: internationaal en de CN-versie. Op het moment van schrijven is het nog vrij lastig om de internationale versie tegen een normale prijs te kopen. Ik verwacht dat de beschikbaarheid van de Mi Band 5 snel beter wordt. Tot die tijd is de CN-versie wel goed te verkrijgen. Het grootste nadeel van de Chinese versie van de Mi Band 5 is dat deze in het Chinees wordt geleverd met Chinese gebruiksaanwijzing. Je kan echter wel – met een paar stappen – de goedkope activity tracker in het Engels instellen. Voor de mensen die prima Engels spreken is dit voor nu een prima keuze! De internationale versie biedt wel internationale NFC ondersteuning. Dit heeft – volgens recente bronnen – de CN-versie niet.

Update: Bekijk alle prijzen en aanbiedingen in onze Xiaomi Mi Band 5 prijsvergelijker en aanbiedingen (CN en EU versie)

Mi Band 5 kopen: Prijzen vergelijken

Op het moment is de Mi Band nog niet overal te verkrijgen. Hieronder zie je de beschikbare opties voor iedereen die deze activity tracker wilt kopen van het merk Xiaomi. Deze tabel wordt dagelijks bijgewerkt met nieuwe prijzen en aanbiedingen. Er zitten flinke verschillen tussen Mi Band 4 en Mi Band 5 van Xiaomi.

CN-versie kopen van de nieuwste Xiaomi activity tracker

Je kan de Chinese versie van de tracker kopen en deze instellen in het Engels. Dit kan niet in het Nederlands. Ben je de Engelse taal niet zo machtig, dan kun je het beste nog een paar dagen / weken wachten tot de internationale Mi Band 5 versie wat meer verkocht wordt in normale winkels. Let ook goed op dat je er zeker niet teveel voor betaalt. Op het moment is het horloge wellicht wat duurder (rond de 50 euro), maar binnen een paar dagen tot een aantal weken zal de prijs onder de 40 euro moeten liggen. Alles boven dit bedrag kun je beschouwen als woekerprijzen voor de normale en CN-versie van de Mi Band 5.

Mi Band 5 CN-versie in het Engels instellen

Je kan de Chinese versie prima in het Engels gebruiken. Hiervoor heb je wel de Mi Fit-app nodig. Deze app kun je  – ongeacht of je de CN-versie of internationale versie van de Mi Band 5 hebt – gebruiken in het Nederlands. Je maakt een account aan met een e-mailadres en wat andere gegevens. Daarna onderneem je de volgende stappen:

Xiaomi Mi Band 5 Activity Tracker - CN versie

★★★★★
33,90
Bol.com
Prijs gecheckt op 5 december 2021 10:37

Xiaomi Mi Band 5 Activity Tracker - EU versie

39,99
34,19
Bol.com
Prijs gecheckt op 5 december 2021 10:37
  1. Druk op het plusje in de app om de Mi Band 5 toe te voegen aan jouw account
  2. Om de twee toestellen met elkaar te koppelen, leg je jouw telefoon en de activity tracker naast elkaar (of in ieder geval dicht bij elkaar in de buurt).
  3. Dit hou je vol totdat er een melding verschijnt dat de twee apparaten gekoppeld kunnen worden.
  4. Je ontvangt een melding met daarin de vraag of je de koppeling wilt bevestigen.
  5. Hierna gaat het toestel updates en andere benodigde software voor de Mi Band 5 automatisch installeren.
  6. Stel op je telefoon bij settings de taal Engels in
Top 10 smartwatches en activity trackers banner
nv-author-image

Edwin

Edwin test, bekijkt en schrijft reviews over sporthorloges, smartwatches en activity trackers. Daarnaast volgt hij dagelijks het laatste nieuws omtrent (slimme) horloges. Hij praat graag over alles wat met (sport)horloges te maken heeft. Naast horloges schrijft hij ook veel over massage guns. Dit doet hij op Massagegunreview.nl. Contact opnemen met Edwin kan via Facebook of via het contactformulier.