Aanbieding: Bekijk de pre-order deals van de nieuwste Fitbit smarwatch via deze link!

Gegevensschermen aanpassen Garmin 735XT, 945 en andere Forerunner modellen

Gegevensschermen Garmin

Tijdens een activiteit kan een Garmin sporthorloge meerdere gegevensschermen tonen. Zo kun je bijvoorbeeld tijdens het hardlopen naast alleen tempo en afgelegde afstand ook je gemiddelde hartslag, hartslagzone, trainingeffect, gemiddelde HSR en nog veel meer weergeven. Deze schermen kan je zelf eenvoudig aanpassen in de instellingen van het horloge. Hieronder zie je een voorbeeld aan de hand van een stappenplan.

Gegevensschermen wijzigen op de Garmin Forerunner 735XT

Wij hebben de 735XT gebruikt om de gegevensschermen van activiteiten aan te passen. Het kan zijn dat bij een ander Garmin horloge het net iets anders werkt, maar de opties zijn wel hetzelfde:

Je kan dit eenvoudig aanpassen op het horloge zelf. Een stappenplan

  1. Knop rechtsboven in drukken
  2. Navigeer naar de activiteit die je aan wilt passen, in dit geval hardlopen.
  3. Ga naar menu (pijltje naar beneden)
  4. Selecteer Activiteit-instellingen
  5. Selecteer gegevensschermen
  6. Selecteer drie velden Kies of je drie dingen wilt weergeven (dan moet je een van de standaardweergaven, tempo afstand en timer vervangen) of navigeer naar beneden en selecteer de weergave met vier velden. Ga daarna 1 scherm terug
  7. Selecteer bij scherm 1 de hartslagvelden die je wilt weergeven. Je hebt dan de ruime keus tussen Gemiddelde hartslag, HS-zone, Training Effect, HS %Max, %HSR, Gemiddelde HS% Max, Gemiddelde %HSR, Ronde HS %Max en Tijd in zone.

Hoeveelheid schermen aanpassen

Je kan ook de hoeveelheid schermen aanpassen die je ziet. Sommige mensen vinden het misschien prettiger om alleen maar de tijd of aantal afgelegde kilometers te bekijken. Anderen willen het liefst zoveel mogelijk gegevens bekijken tijdens de training. Dit kan je aanpassen via menu -> gegevensschermen -> aantal velden. Succes!

Voor jou geselecteerd
IP code IP rating water stof horloge
IP-codes uitgelegd: IP67, IP68 en IPX6 verschillen en informatie (+VIDEO)