Home » Blog » Fitbit Charge 5: Pre-order aanbiedingen en wanneer komt het horloge uit?

Fitbit Charge 5: Pre-order aanbiedingen en wanneer komt het horloge uit?

EDA meten

Op 25 augustus 2021 maakte Fitbit wereldkundig via een persbericht dat de Fitbit Charge 5 binnenkort verkrijgbaar is. Dat deed Fitbit niet via het oude persbericht-systeem, maar voor het eerst via de Keyword blog van Google (hier te bekijken). Hoewel Google nu eindelijk de overname van Fitbit heeft afgerond, draait er op de Fitbit Charge 5 nog steeds het Fitbit OS. Dit besturingssysteem wordt ook bij alle andere modellen van Fitbit gebruikt. Het horloge is op het moment te koop als pre-order deal. Verschillende bedrijven hebben leuke Charge 5 aanbiedingen en deals. In deze blog bekijken we deze. Wil je meer weten over het horloge, dan kun je onze Fitbit Charge 5 informatie blog lezen. Hieronder bekijken we de beste prijzen.

Tip: lees mijn Fitbit Charge 5 review als je meer wilt leren over het horloge. Het is een hele uitgebreide review waarin alles wat je wilt weten aan bod komt.

Fitbit Charge 5: Aanbiedingen en pre-order deals

Het horloge heeft een adviesprijs van €179,95. Als pre-order zijn er al betere prijzen en aanbiedingen te vinden. Je kan het horloge kopen als los model of als combi deal met de slimme Fitbit Aria weegscheel, die naadloos met de Charge 5 samenwerkt. Druk op de bekijk-knop hieronder om meer te lezen over de deals en prijzen.

De prijzen worden dagelijks opgehaald en staan gesorteerd van laag naar hoog.

Wanneer komt het horloge uit?

De Fitbit Charge 5 wordt voor 11 oktober 2021 geleverd. Fitbit is achter de schermen druk bezig met het produceren van de Fitbit Charge 5 en het verschepen. Verwacht wordt dat de eerste modellen snel de deur uit gaan. Tussen september en november 2021 moeten alle landen zijn voorzien van voldoende modellen van de Charge 5. In Nederland worden de horloges in ieder geval vóór 11 oktober uitgeleverd als je deze bestelt als pre-order

De Charge 5 in een video bekijken

De opvolger van de Charge 4 belooft veel en zit boordevol met gave (en nieuwe) functies. Hieronder zie je een weergave in een video van Fitbit zelf.

De adviesprijs van Charge 5 en andere modellen

Fitbit heeft meerdere Charge-horloges en activity trackers uitgegeven in het verleden. De adviesprijs van de Charge 5 is het hoogst van alle modellen. Dit komt ook doordat er veel meer functies in het horloge zijn verwerkt vergeleken met de voorgangers. De adviesprijs van de Charge 5 is €179,95.

  • Fitbit Charge 2 – €129,99
  • Fitbit Charge 3 – €129,99
  • Fitbit Charge 4 – €129,99
  • Fitbit Charge 5 – €179.95

Afbeelding ©Fitbit

nv-author-image

Edwin

Edwin test, bekijkt en schrijft reviews over sporthorloges, smartwatches en activity trackers. Daarnaast volgt hij dagelijks het laatste nieuws omtrent (slimme) horloges. Hij praat graag over alles wat met (sport)horloges te maken heeft. Naast horloges schrijft hij ook graag over robotstofzuigers, en massage guns en robotgrasmaaiers . Contact opnemen met Edwin kan via Facebook of via het contactformulier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.