Home » Blog » De verschillende bandjes van de Fitbit Luxe op een rij

De verschillende bandjes van de Fitbit Luxe op een rij

Fitbit-Luxe-bandjes

De Fitbit Luxe is in meerdere varianten te koop. De verschillen zitten in de horlogebandjes. De specificaties voor de activity tracker is altijd gewoon hetzelfde. Het is echt het bandje dat net iets anders is. De Fitbit Luxe is een echt lifestyle horloge, waardoor de nadruk erg ligt bij verschillende kleuren en het uiterlijk van het geheel. Dit zie je bijvoorbeeld niet zo erg bij sporthorloges. De Fitbit Luxe komt uit in vier varianten uit: Maanwit / zachtgoud roestvrij staal, Zwart / grafiet roestvrij staal, Orchidee / platina roestvrij staal en de Speciale uitgave Gorjana Zacht gouden roestvrijstalen Parker schakelarmband. Hieronder kun je de vier varianten bekijken. Vooral de vierde is erg leuk gedaan. Dit zie je (nog) niet vaak bij een activity tracker.

Fitbit Luxe in de winkel bekijken

Je kan via de onderstaande bekijk-knoppen deze activity tracker direct in de winkel bekijken. Je kan ook onze uitgebreide Fitbit Luxe prijsvergelijker bekijken. Hierin staat ook de combi deal met de Fitbit Aria!

Maanwit / zachtgoud roestvrij staal

Zwart / grafiet roestvrij staal

Meer weten? Lees dan de Fitbit Luxe informatieblog eens door! ?

Orchidee / platina roestvrij staal

Speciale uitgave Gorjana

Top 10 smartwatches en activity trackers banner
nv-author-image

Edwin

Edwin test, bekijkt en schrijft reviews over sporthorloges, smartwatches en activity trackers. Daarnaast volgt hij dagelijks het laatste nieuws omtrent (slimme) horloges. Hij praat graag over alles wat met (sport)horloges te maken heeft. Naast horloges schrijft hij ook veel over massage guns. Dit doet hij op Massagegunreview.nl. Contact opnemen met Edwin kan via Facebook of via het contactformulier.