Home » Prijsvergelijker » Het merk Fitbit: alle smartwatches en activity trackers » Fitbit Luxe kopen: Prijs vergelijken en aanbiedingen zoeken

Fitbit Luxe kopen: Prijs vergelijken en aanbiedingen zoeken

De Fitbit Luxe is een activity tracker van het merk Fitbit. Dit fitnesshorloge is in 2021 uitgekomen in diverse varianten. Het horloge valt in de categorie lifestyle. Belangrijkste kenmerken zijn: meten van hartslag, stressscore, slaapscore en actieve minuten tracking. Het geheel is voorzien van een prachtig en helder AMOLED kleurendisplay. Iets wat weer ontbreekt op bijvoorbeeld de Fitbit Charge 4. Dit model heeft – in tegenstelling tot de Charge 4 – geen eigen GPS, maar deelt deze met de telefoon. Wil je de Fitbit Luxe kopen? Dan kun je in de onderstaande prijsvergelijker de beste prijzen vinden. Als er een Fitbit Luxe aanbieding is, zie je dat ook direct terug in de prijsvergelijker.

Fitbit Luxe kopen

Hieronder zie je een uitgebreide prijsvergelijker van dit horloge.

Fitbit Luxe kopen + Fitbit Aria (combi deal)

Dit Fitbit horloge wordt heel vaak in combinatie met een ander artikel aangeboden, zoals de slimme Fitbit Aria weegschaal. Deze combi-deal is vaak een heel stuk goedkoper dan twee losse producten kopen.

Geen eigen GPS wel kleurenscherm

Fitbit Luxe bekeken en mening

De Fitbit Luxe heeft geen eigen ingebouwde GPS, maar is wel voorzien van een groot helder kleurenscherm. Je zou kunnen zeggen dat de Luxe meer een lifestylehorloge, die ook activiteiten meet. Vind je het niet erg om tijdens een activiteit (bijv. wandelen, hardlopen, fietsen) ook een telefoon mee te nemen om de route te kunnen volgen en accurate statistieken te meten? Dan is de Luxe zeker het overwegen waard. Vind je een ingebouwde GPS erg belangrijk, dan kies je eerder voor de Charge 4 of een ander GPS-model.

Top 10 smartwatches en activity trackers banner