Home » Blog » Apple voegt nieuwe trainingen en trainers toe aan Apple Fitness+

Apple voegt nieuwe trainingen en trainers toe aan Apple Fitness+

Apple Fitness plus zwangerschap hiit trainers

Waar we in Nederland misschien nog een beetje moeten wennen aan Apple Fitness, is het in veel andere landen al een flinke hit. Deze abonnementsdienst waarmee je online via je telefoon, laptop of televisie kan sporten wordt dan ook veel gebruikt. Apple brengt vaak updates uit voor dit digitale sportplatform. Rond 15 april heeft het bedrijf weer veel nieuwe functies toegevoegd voor Apple Fitness +, de eerste fitnessdienst die rond de Apple Watch is gebouwd. Zo zijn er een aantal nieuwe trainingen toegevoegd voor alle niveaus.

Sporten met de Apple Watch

Apple Fitness+ is gebouwd rondom de Apple Watch. Tijdens het sporten zie je dan ook live jouw statistieken op het scherm staan, zodat je deze goed in de gaten kan houden tijdens het sporten. Hieronder zie je een aantal geschikte horloges om mee te sporten via de televisie/laptop/telefoon in combinatie met de betaalde Appel Fitness+ dienst. Ik raad persoonlijk de Apple Watch Series 6 aan, of wellicht eind dit jaar de Apple watch series 7, maar dit is – op het moment van schrijven – nog een gerucht.

Nieuwe trainingen met Apple Fitness+

Apple heeft meer oefeningen en trainingen voor beginners toegevoegd aan het digitaal fitnessen. Deze trainingen zijn goed geschikt voor mensen die net zijn begonnen met trainen of die na een lange pauze het trainen weer hervatten. De workouts zijn toegevoegd in de categorie kracht, yoga, HIIT en de algemene categorie Workouts voor beginners.

Meer trainers

Je kan voor een sportles kiezen uit meerdere trainers. Apple blijft nieuwe trainers toevoegen. Zo heeft het deze keer Jonelle Lewis, een bekende yogalerares met meer dan 15 jaar ervaring, toegevoegd aan het team. Daarnaast gaat Anja Garcia speciale trainingen verzorgen voor mensen die zwanger zijn. Deze functie heet Workouts for Pregnancy in het Engelstalige menu. Anja gaat ook meer HIIT lessen verzorgen. Je kan alle trainingen hier bekijken.

Top 10 smartwatches en activity trackers banner
nv-author-image

Edwin

Edwin test, bekijkt en schrijft reviews over sporthorloges, smartwatches en activity trackers. Daarnaast volgt hij dagelijks het laatste nieuws omtrent (slimme) horloges. Hij praat graag over alles wat met (sport)horloges te maken heeft. Naast horloges schrijft hij ook veel over massage guns. Dit doet hij op Massagegunreview.nl. Contact opnemen met Edwin kan via Facebook of via het contactformulier.