Home » Blog » Top 10 smartwatches van juli 2020

Top 10 smartwatches van juli 2020

Top 10 smartwatch juli 2020

Smartwatches vliegen tegenwoordig als warme broodjes over de toonbank. Erg logisch, vind ik. Het is dan ook echt een hele leuke gadget voor aan de pols. Jong en oud kunnen genieten van een activity tracker of smartwatch. Ik bekijk elke dag de toplijsten van meest verkochte en best beoordeelde smartwatches en probeer hier elke maand een artikel aan te wijden. Ik zie in de toplijsten bij meerdere webwinkels veel horloges terugkomen die bij mij ook vallen in de lijst met beste smartwatches. Zo mogen natuurlijk de Samsung Galaxy Watch, Apple Watch, Fitbit Versa en de Garmin Vivoactive 4S niet ontbreken. In deze blog zie je de huidige stand van zaken. Deze lijst is tot stand gekomen op basis van drie factoren: toplijsten bij aanbieders zoals Bol.com, Coolblue en Amazon (DE/NL), mijn eigen mening en meningen van onze Sportmedia365 redactie, waar deze website onder valt.

Top 10 smartwatch juli 2020

Hieronder zie je meteen de lijst, gesorteerd van best beoordeelde en meest verkocht, tot minst verkocht. Daaronder licht ik er een aantal horloges uit. Let op: het gaat hier om pure smartwatches, waardoor horloges zoals de Garmin 945 afvallen. Dit zijn meer sporthorloges. Ook veel fitbit modellen vallen meer onder de noemer activity tracker, vandaar dat ze niet in deze lijst zijn opgenomen.

De prijzen worden dagelijks live opgehaald van de aanbieders

Samsung en Apple Watch vechten om plek 1

Eigenlijk staan de Galaxy Watch en Apple Watch horloges al een geruime tijd afwisselend op 1 en 2. Deze week (eerste week van juli 2020) stunt o.a. Bol.com met de Samsung Galaxy Watch, die je tegen 35% korting kan kopen. Hierdoor betaal je slechts €213,95 in plaats van de adviesprijs (€329,99). Dit is meteen de reden waarom dit horloge op het moment – ook bij ons – op één staat als het gaat om prijs/kwaliteit. De top 10 smartwatches juli 2020 bevat daarnaast 1 Fitbit horloge en een Garmin horloge. Al zou je kunnen stellen dat dit horloge toch meer in een lijst met top sporthorloges moet vallen ?.

Top 10 smartwatches en activity trackers banner
nv-author-image

Edwin

Edwin test, bekijkt en schrijft reviews over sporthorloges, smartwatches en activity trackers. Daarnaast volgt hij dagelijks het laatste nieuws omtrent (slimme) horloges. Hij praat graag over alles wat met (sport)horloges te maken heeft. Naast horloges schrijft hij ook veel over massage guns. Dit doet hij op Massagegunreview.nl. Contact opnemen met Edwin kan via Facebook of via het contactformulier.