Home » Blog » Strava update: Extra activiteiten en koppeling met Apple HealthKit

Strava update: Extra activiteiten en koppeling met Apple HealthKit

Strava update

Er komt een grote Strava-update aan. Strava kan nu eindelijk worden gesynchroniseerd met Apple HeathKit. Daarnaast voegt de update ook activity trimming toe, voor mensen die wel eens vergeten om het hardloophorloge of ander horloge uit te zetten.

Eindelijk koppeling met Apple HealthKit

Degenen die trainen met activiteit die wordt gevolgd door een Apple Watch, kunnen nu hun gegevens synchroniseren met Strava, zonder de speciale app of een tijdelijke oplossing te gebruiken. De Apple Watch ondersteunt apps van derden, waarvan Strava een van de meest populaire is. In het verleden was er geen synchronisatie tussen de twee, maar daar is nu verandering ingekomen.

Hoe schakel je dit in?

Om de functie in te schakelen, gaat u naar de Strava-app en Profiel> Instellingen> Toepassingen, Services en Apparaten ”en kiest u Apple Health. Het is ook niet bevestigd welke gegevens je in moet vullen of welke gegevens precies gedeeld gaan worden. Zodra we meer informatie hebben, zullen we dit artikel updaten.

Top 10 smartwatches en activity trackers banner
nv-author-image

Edwin

Edwin test, bekijkt en schrijft reviews over sporthorloges, smartwatches en activity trackers. Daarnaast volgt hij dagelijks het laatste nieuws omtrent (slimme) horloges. Hij praat graag over alles wat met (sport)horloges te maken heeft. Naast horloges schrijft hij ook veel over massage guns. Dit doet hij op Massagegunreview.nl. Contact opnemen met Edwin kan via Facebook of via het contactformulier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *