Home » Blog » Polar Flow functie Ontdekken (routes) komt te vervallen

Polar Flow functie Ontdekken (routes) komt te vervallen

Route polar komt te vervallen

Op 15 december 2020 gaat Polar stoppen met de functie Ontdekken. Eerder gemaakte routes kunnen worden geïmporteerd naar een routeplanner. Deze route kan vervolgens weer opnieuw bij Flow worden ingeladen. Dit kan met de Grit X, Polar Flow web service, V650, V800, Vantage V en Vantage V2. In deze blog lees je hoe je routes in Polar Flow in kan laden en de aankondiging van Polar die naar klanten is verstuurd.

Nieuwsbrief Polar

Op 15 november 2020 verstuurde POlar de volgende nieuwsbrief naar klanten.

“Beste en gewaardeerde klant van Polar Flow,

Bij deze willen we je informeren dat in het kader van onze activiteiten voor het stroomlijnen van Polar Flow de functie Ontdekken komt te vervallen. De functie wordt op 15 december 2020 gestopt. Maar maak je geen zorgen! Je kunt een door jou gekozen routeplanner gebruiken en vervolgens je nieuwe routes importeren naar Flow. Klik op het sterpictogram naast je naam in de Flow webservice en de knop Route importeren doet daarna het werk voor je. Lees voor gedetailleerde instructies Routes importeren in Flow.

Wil je nieuwe routes ontdekken? Onze tip: probeer komoot. Komoot is niet zomaar een routeplanner, maar bevat ook kant-en-klare routes. En weet je, het synchroniseren van routes van komoot naar je Polar Grit X of Vantage V2 is echt zo gepiept! Ga voor meer informatie naar onze ondersteuningspagina.

Hoewel we een beetje bedroefd afscheid nemen van de functie Ontdekken, hopen we dat je gebruik gaat maken van de alternatieve routeplanning. Hartelijk dank dat je een trouwe klant van Polar bent!

Blijf bewegen,
Team Polar”

Bron nieuwsbrief: polar.com

Hoe maak je nu routes op een Polar horloge?

Je kan een route die je maakt bij een externe partij importeren bij Polar. Wist je dat je zelfs een GPX-bestand kan maken van Google Maps? Polar zelf raadt Komoot aan om een route in te maken en vervolgens te exporteren naar Flow. Vervolgens importeer je het bestand naar je horloge en je kan weer eenvoudig een route volgen! Hoe je dat precies doet lees je hier.

Top 10 smartwatches en activity trackers banner
nv-author-image

Edwin

Edwin test, bekijkt en schrijft reviews over sporthorloges, smartwatches en activity trackers. Daarnaast volgt hij dagelijks het laatste nieuws omtrent (slimme) horloges. Hij praat graag over alles wat met (sport)horloges te maken heeft. Naast horloges schrijft hij ook veel over massage guns. Dit doet hij op Massagegunreview.nl. Contact opnemen met Edwin kan via Facebook of via het contactformulier.