Aanbieding: Fitbit Inspire HR (met hartslagmeter) voor €84,99. Bekijk hier!

Garmin lanceert de Marq Golfer: Premium golfhorloge

Garmin Marq Golfer Nederland
Credit alle afbeelding: Garmin Nederland

Garmin heeft in juni 2020 de Marq Golfer-smartwatch onthuld. Dit nieuwe golfhorloge is een absoluut premium golfhorloge met een pittig prijskaartje. Je krijgt er echter wel het beste, of een van de beste golfhorloges van dit moment voor terug. Het horloge komt uit in het tweede kwartaal van 2020 en krijgt een adviesprijs van- schrik niet – €1.850,00. Je kan van het premium golfhorloge onder andere 41.000 vooraf geladen golfbanen en de meest geavanceerde gegevens voor golftracking ooit ervaren. Hieronder bespreek ik een aantal van de belangrijkste functies van de Garmin Marq Golfer.

Credit alle afbeelding: Garmin Nederland

Marq Golfer is echt een hulpje op de golfbaan

Ben je op zoek naar een golfhorloge met enorm veel golf-specifieke functies? Dan zit je bij de toekomstige Marq Golfer wel goed. Een aantal functies van dit premium horloge op een rij:

41.000 banen vooraf geladen

golfbanen ingeladen Marc Golfer

Op het horloge zijn 41.000 golfbanen vooraf ingeladen. Speel je ergens ter wereld op een golfbaan, dan is de kans groot dat je hiervan een kaart op je smartwatch hebt staan .

Virtuele Caddie

Marq Golfer Virtuele Caddy

De Marq Golfer helpt je om bijvoorbeeld een geschikte club uit te kiezen. Deze gegevens baseert het op enorm veel factoren. Het horloge is dan ook uitvoerig getest door (pro) golfers. Ik verwacht dat dit horloge onder de pro’s ook echt een hit gaat worden.

Windsnelheid en windrichting

Marq Golfer Windsnelheid en Windrichting

Het horloge geeft de actuele windsnelheid en windrichting weer op het scherm. Zo kun je jouw spel aanpassen op deze belangrijke statistieken.

Fitbit Charge aanbieding

Hindernissen op de baan

Hindernissen op de baan

Je ziet op de kaart tijdens het golfen of er hindernissen zijn op de baan. Zo zie je direct ook belangrijke afstandsinformatie en plekken die je moet vermijden.

PlaysLike afstand

PlaysLike afstand Marq Golfer

Je bepaalt met deze functie de afstand voor shots die je heuvelop of juist heuvelaf doet. De afstand en alle andere statistieken van het horloge worden hier op aangepast.

Green weergave

Garmin Marq Golfer Green weergave

Je ziet op je horloge direct de vorm van de green en waar jij je bevindt ten opzichte van de green. Je kan de pin ook handmatig verplaatsen voor een nog nauwkeuriger resultaat.

Pinpointer

Pinpointer in het smartwatch horloge van Garmin

Om optimaal je swing te kunnen benutten geeft de PinPointer van de Marq Golfer ook bij blind shots de richting van de pin aan.

Meer statistieken

Je kan – naast allerlei golf specifieke snufjes – natuurlijk ook genieten van alles wat Garmin te bieden heeft. Dit zijn onder andere de stressscore, de mogelijkheid om zelf apps te installeren, een geavanceerde pulse ox sensor, ademhaling- en slaaptracker, hydratatietracker, multi GNSS, en nog veel meer. Je maakt verbinding met Garmin Connect of de speciale golf app van Garmin.

De Garmin Marq Golfer kopen

Je kan het horloge vanaf het tweede kwartaal in 2020 kopen. Zodra er een releasedatum bekend is, passen we het artikel aan. Hieronder vind je andere horloges die geschikt zijn voor golf van Garmin. Let op: Dit zijn niet de Garmin Marq Golfer horloges, maar andere horloges uit deze premium smartwatch-serie van Garmin.

Voor jou geselecteerd
Apple Watch Series 6
3 nieuwe WatchOS 7-functies en hoe deze werken