Home » Blog » Garmin introduceert Descent Mk2S duikhorloge

Garmin introduceert Descent Mk2S duikhorloge

Descent Mk2S

Op 19 mei 2021 introduceerde Garmin via een persbericht hun nieuwste horloge, de Garmin Descent Mk2S. Dit is het kleinste duikhorloge van het merk tot nu toe. Het bevat meerdere duikmodi, multisporttraining en slimme functies. Je zou denken dat dit horloge vooral goed onder water werkt, maar dat is natuurlijk niet het geval. Het is een horloge gemaakt voor avonturen zowel onder water als boven water. Het horloge wordt door Garmin aangeprezen voor mensen met kleinere polsen en vrouwen. Het is dan ook een s-variant, wat in de Garmin wereld staat voor small. De horlogekast van dit duikhorloge is dus een stuk kleiner dan het normale model.

Speciaal voor duikers

Voor onderwateravonturen is de Descent Mk2S een complete duikcomputer met ondersteuning voor meerdere duikmodi (inclusief nitrox, trimix en 100% O2), meter, apneu en rebreather met gesloten circuit. Mk2S markeert in- en uitgangspunten in het water met behulp van multi-GNSS-satellietondersteuning en bevat een onderwaterkompas met drie assen. Duikers kunnen diepte, duiktijd, temperatuur, NDL / TTS, stijg- / daalsnelheden, gasmengsel, PO2, N2-belasting, informatie over decompressie / veiligheidsstop, tijd van de dag en meer direct op de pols bekijken. Gebruikers kunnen hun duikmodi snel aanpassen door extra schermen te selecteren met de velden die ze graag willen zien.

Tip: om te trainen kun je ook flippers kopen!

Duiktijd en andere gegevens

Bewaar en bekijk duikgegevens voor maximaal 200 duiken op het horloge of bekijk ze allemaal in de bijbehorende Garmin Dive ™ -app , die automatisch een gedetailleerde analyse geeft van elke duikactiviteit, inclusief maximale diepte, bodemtijd en een kaart van het binnenkomen en verlaten van de oppervlakte punten. Met behulp van de Explore-tool van de app kunnen duikers hun volgende reis plannen door populaire duikplekken te bekijken die zijn beoordeeld en beoordeeld door andere gebruikers, met nuttige informatie zoals weersomstandigheden en duiklogboeken van die specifieke locatie. Houd in de app bij welke uitrusting voor elke duik wordt gebruikt. Markeer eenvoudig uitrusting, wetsuit en vinnen en verwijs ze vervolgens terug bij het voorbereiden van toekomstige reizen.

Meer slimme functies beschikbaar

Wanneer u niet duikt, fungeert de Descent Mk2S ook als een premium multisport GPS-smartwatch met de hele dag door gezondheidsmonitoring, ingebouwde sport-apps en meer. Descent Mk2S introduceert Garmin toonaangevende de gezondheid van vrouwen functies, waaronder  menstruele cyclus volgen  en  zwangerschap te volgen , evenals de hele dag ademhaling en geavanceerde slaap monitoring, die licht, diep en REM fasen van de slaap schat. Bij het ontwaken kunnen gebruikers hun slaapscore en inzichten op het horloge bekijken om te zien of ze de kwaliteitsslaap krijgen die ze nodig hebben om zich uitgerust en opgeladen te voelen.

Ook als slim horloge

In combinatie met een compatibele smartphone ontvangt u meldingen voor oproepen, sms-berichten en kalenderwaarschuwingen direct op de pols, Garmin Pay ™ voor contactloze betalingen 2 en muziekopslag. 3  Descent Mk2S heeft een batterijduur tot 7 dagen in smartwatch-modus en tot 30 uur in duikmodus. Het is ook geschikt voor veel andere sporten.

Top 10 smartwatches en activity trackers banner
nv-author-image

Edwin

Edwin test, bekijkt en schrijft reviews over sporthorloges, smartwatches en activity trackers. Daarnaast volgt hij dagelijks het laatste nieuws omtrent (slimme) horloges. Hij praat graag over alles wat met (sport)horloges te maken heeft. Naast horloges schrijft hij ook veel over massage guns. Dit doet hij op Massagegunreview.nl. Contact opnemen met Edwin kan via Facebook of via het contactformulier.