Home » Blog » Apple brengt Watch Pride Edition kleurrijke horlogebandje uit

Apple brengt Watch Pride Edition kleurrijke horlogebandje uit

Apple Pride horlogebandje

Apple steunt al jaren de LGBTQ beweging wereldwijd. Het bedrijf brengt ook jaarlijks een speciaal Price-edition horlogebandje uit, vaak samen met een watch face. Dit jaar heeft het bedrijf het groots aangepakt en is de Watch Pride editie wel echt heel erg gaaf en kleurrijk geworden. Deze traditie is Apple begonnen in 2016. Sindsdien is er elk jaar een speciale editie bandje gekomen om de LGBTQ + -gemeenschap te steunen. Dat Apple het kleurrijke regenboogbandje lanceerde op de Internationale Dag tegen Homofobie transfobie en Bifobie (IDAHOBIT). Op deze dag introduceert Apple een nieuwe Apple Watch Pride Edition-band en dynamische wijzerplaat, die beide een bredere reeks kleuren bevatten die zijn geïnspireerd door meerdere Pride-vlaggen die de diverse LGBTQ + vertegenwoordigen

De Pride Edition Braided Solo loop van Apple

Het speciale horlogebandje is helaas alleen beschikbaar voor mensen die een Apple Watch hebben. Het prachtige ontwerp weeft – volgens Apple – op kunstzinnige wijze de originele regenboogkleuren samen met die van verschillende Pride-vlaggen om de brede diversiteit van LGBTQ + -ervaringen en de geschiedenis van een beweging die generaties heeft overspannen te vertegenwoordigen.

Zwart en bruin symboliseren zwarte en Latinx-gemeenschappen, naast degenen die zijn overleden aan of leven met hiv / aids, terwijl lichtblauw, roze en wit transgender en niet-binaire individuen vertegenwoordigen. De unieke band is gemaakt van rekbaar gerecycled garen verweven met siliconengaren, ontworpen voor ultiem comfort zonder gespen of gespen. Om de beste pasvorm te garanderen, kunnen klanten kiezen uit 12 beschikbare lengtes van de Braided Solo Loop.

Apple Watch pride wijzerplaat

De speciale Pride-wijzerplaat van dit jaar weerspiegelt prachtig de nieuwe kleuren van de band om de gecombineerde kracht en wederzijdse steun van de LGBTQ + -beweging te vertegenwoordigen.

Ook een Pride sportbandje van Nike

Ook Nike heeft in samenwerking met Apple een enorm gaaf bandje gemaakt.

Top 10 smartwatches en activity trackers banner
nv-author-image

Edwin

Edwin test, bekijkt en schrijft reviews over sporthorloges, smartwatches en activity trackers. Daarnaast volgt hij dagelijks het laatste nieuws omtrent (slimme) horloges. Hij praat graag over alles wat met (sport)horloges te maken heeft. Naast horloges schrijft hij ook veel over massage guns. Dit doet hij op Massagegunreview.nl. Contact opnemen met Edwin kan via Facebook of via het contactformulier.