Home » Blog » Garmin breidt Approach merk uit met twee nieuwe horloges

Garmin breidt Approach merk uit met twee nieuwe horloges

Garmin Approach S42 en S12

Garmin heeft op 16 maart 2021 een uitbreiding van de populaire golfhorloge-serie Approach aangekondigd. Het gaat hier om twee golfhorloges, de Approach S42 golf smartwatch en het Approach S12 golfhorloge. Om het allemaal nog mooier te maken, brengt Garmin tegelijkertijd ook de nieuwe Approach G12 GPS rangefinder uit. De rangefinder, ook wel afstandsmeter of golfafstandsmeter genoemd, helpt golfers om de afstanden op de golfbaan in te schatten.

Wist je dat: Alle toestellen, horloges en overige apparaten uit de Garmin Approach serie zijn speciaal gemaakt voor golfers.

Garmin Approach S42 smartwatch

Approach S42 horloge

De Approach S42 is uitgevoerd met een mooi groot 1.2-inch touchscreen. Deze smartwatch heeft – naast de standaard moderne Garmin functies – veel gave functies speciaal voor golfers. Verder is het display goed af te lezen in de zon, zijn er 42.000 golfbanen vooraf ingeladen, kun je de afstand tot de green bepalen en houdt de smartwatch zelfs bij waar ongeveer je golfbal terecht is gekomen na een slag. De Approach S42 is uitgerust met een zeer goede batterij, waardoor je tot 15 uur lang kan golfen! Dit toestel heeft een adviesprijs van €299,99 en is per direct te bestellen in de Garmin winkel.

Approach S12 horloge

Approach S12 horloge golfhorloge Garmin

De Garmin Approach S12 heeft veel dezelfde functies als de G12. Zo heeft het ook 42.000 vooraf ingeladen golfbanen en is het scherm in vol zonlicht nog steeds goed af te lezen. De S12 is echter niet uitgerust met een touchscreen, waardoor het meer een traditioneel horloge van Garmin is op sporthorlogegebied. Dit horloge meet daarnaast diverse statistieken, zoals hartslag en slaap. De adviesprijs is iets vriendelijker: €199,99, waardoor het een van de betere budget golfhorloges is van dit moment.

Approach G12 GPS rangefinder

Garmin range finder Approach G12

De nieuwe afstandsmeter clip je eenvoudig vast aan bijvoorbeeld een riem. De rangefinder gaat tot 30 uur mee en biedt veel dezelfde voordelen die het S12 horloge ook heeft, maar dan als clip. De adviesprijs ligt iets lager, omdat het bijv. geen touchscreen heeft en geen hartslag hoeft te meten: €149,99. Mijn voorkeur gaat natuurlijk uit naar een van de twee horloges.

Overeenkomsten bij deze drie nieuwe producten

Een aantal overeenkomsten van deze drie nieuwe Approach-producten op een rij

  • Je maakt een koppeling met de speciale Garmin Golf app
  • Het is mogelijk om Approach CT10 sensoren te koppelen aan de toestellen
  • Alle drie de toestellen meten nauwkeurig afstanden
  • Maken allemaal gebruik van de Green view-functie van Garmin
Top 10 smartwatches en activity trackers banner
nv-author-image

Edwin

Edwin test, bekijkt en schrijft reviews over sporthorloges, smartwatches en activity trackers. Daarnaast volgt hij dagelijks het laatste nieuws omtrent (slimme) horloges. Hij praat graag over alles wat met (sport)horloges te maken heeft. Naast horloges schrijft hij ook veel over massage guns. Dit doet hij op Massagegunreview.nl. Contact opnemen met Edwin kan via Facebook of via het contactformulier.